Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şerban Valeca: „În Argeş, PSD rămâne o echipă unită”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1174

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Iunie_2390_Clipboard03.jpgDupă alegerile din 26 mai, în Argeş, PSD şi-a reconfirmat poziţia de lider între actorii de pe scena politică judeţeană, însă rezultatele, coroborate cu cele de la nivel naţional, nu sunt deloc de natură să mulţumească. 

„Nu este acum momentul pentru a găsi vinovaţi sau pentru a arunca vina în spatele unuia sau altuia. Este un rezultat pe care şi-l asumă toată lumea responsabilă din PSD, cea mai importantă fiind identificarea elementelor şi greşelilor care au condus către acesta. Ţin în primul rând să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi şi ne-au acordat votul lor. Pe de altă parte, PSD rămâne o echipă unită în Argeş. Am strâns deja rândurile şi gândim în perspectivă. Facem o evaluare a tuturor factorilor care au influenţat într-un fel sau altul rezultatul alegerilor, vedem unde s-a greşit, vedem ce putem face pentru a convinge cât mai mulţi cetăţeni să iasă la vot şi să fim noi prima opţiune de o manieră la fel de consistentă ca în alţi ani. Desigur, se vor schimba elemente legate de mesaje, de comunicare şi de mobilizare a electoratului, având în vedere aici şi tinerii, şi pensionarii, şi angajaţii de la stat, şi pe cei de la privat, deoarece pentru toate categoriile am luat măsuri bune care s-au reflectat în creşterea nivelului de trai. Rămânem o echipă redutabilă în Argeş şi sunt convins că şi la nivel naţional se vor găsi soluţiile cele mai bune pentru redresare şi pentru a continua proiectele bune începute pentru România!”, a declarat ing. Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş şi vicepreşedinte al Senatului României.

The most visited gambling websites in The UK