Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Deputatul PSD Argeş, Nicolae Velcea: „Creşterea veniturilor românilor a fost şi continuă să fie o prioritate pentru PSD”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1327

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Mai_2386_Clipboard13.jpg

Înmatriculările de autoturisme noi, în România, au crescut, în primele patru luni ale anului, cu 22% faţă de perioada similară din 2018, la un total de 44.957 de unităţi, în timp ce vânzările de autoturisme second hand au scăzut cu 7%, la 145.823 unităţi, potrivit datelor ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile).

Iar în aprilie, românii au înmatriculat 8.691 de maşini noi, în creştere cu 14%, şi 35.515 second-hand, cu 2,6% mai puţine decât în aceeaşi lună a anului trecut. Sunt efecte ale măsurilor luate de Guvern pentru creşterea veniturilor cetăţenilor, dublate de programe de susţinere, precum programul „Rabla”. „Creşterea veniturilor românilor a fost şi continuă să fie o prioritate pentru PSD. Iar efectele măsurilor luate până acum se văd. Efectele sunt creşterea cu 5% a PIB, în primul trimestru din 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, creşterea puterii de cumpărare a cetăţenilor, stabilitate economică. Datele ACAROM confirmă creşterea puterii de cumpărare a românilor, care îşi doresc, în mod firesc, să aibă un nivel de trai cât mai apropiat de cel al celorlalţi cetăţeni europeni. Sunt unii, însă, care contestă fără niciun temei creşterea economică, ba chiar o arată cu degetul ca fiind un lucru rău. Probabil, sunt obişnuiţi cu austeritatea impusă românilor în vremuri de tristă amintire, când, în acelaşi timp, ei îşi umflau conturile!”, a declarat deputatul PSD Argeş, Nicolae Velcea.

 

The most visited gambling websites in The UK