Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Deputatul Mircea Drăghici i-a  cedat locul de secretar al Camerei Deputaţilor Liei Olguţa Vasilescu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 979

 

Deputatul de Argeş Mircea Drăghici este decis să îşi facă treaba cât mai bine în campania electorală pentru PSD, scrie proarges.ro. Din acest motiv, trezorierul PSD a demisionat din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, lăsându-i astfel locul colegei sale, Lia Olguţa Vasilescu. Practic, cei doi vor fi pilonii comunicării PSD. Pe de o parte, Lia Olguţa Vasilescu este consilier onorific în domeniul transporturilor al premierului Viorica Dăncilă, secretar al Camerei Deputaţilor şi purtător de cuvânt al PSD. Pe de altă parte, Mircea Drăghici este trezorierul PSD, preşedinte al PSD On-line şi şeful de campanie al PSD pentru următoarele alegeri, mai scrie site-ul amintit.

Dacă tot am amintit că Mircea Drăghici răspunde de imaginea on-line, PSD a lansat un site, care prezintă investiţiile făcute în fiecare judeţ, guvernarepsd.ro. Drăghici le-a vorbit, pe 3 martie, la Gorj, celor prezenţi, despre necesitatea de a învăţa să se folosească de mediul on-line. Mai ales că opoziţia, susţin social-democraţii, tocmai prin on-line, aruncă mizerii şi minciuni la adresa celor de la putere, poate tocmai cu scopul de a nu se vedea ce au făcut cei de la PSD pentru români. „Vorbesc despre acest site, prima dată, aici, la Târgu-Jiu, în Gorj. Căutaţi şi uitaţi-vă pe telefon. Veţi vedea tot programul de guvernare pe care l-am lansat în 2016, veţi vedea stadiul realizării programului. (…). Lucrurile continuă. Aveţi harta României şi veţi vedea care sunt investiţiile în fiecare judeţ, din 2016 până acum.”, le-a spus Mircea Drăghici celor prezenţi. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK