Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

ALDE a ajutat opt familii cu posibilităţi modeste

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 962

 

 b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2331_thumbnail-5.pngNu este nevoie de un prilej sau de o zi specială pentru a face un bine semenilor aflaţi în nevoie - este deviza ALDE Argeş, care îşi concentrează periodic atenţia asupra acţiunilor cu caracter umanitar. Duminică, organizaţia ALDE Mioveni a întins o mână de ajutor către opt familii cu posibilităţi modeste. Preşedintele Cristi Toma a coordonat strângerea unor ajutoare consistente, constând în alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte. I-a avut alături pe tinerii şi doamnele din organizaţie, care au distribuit pachetele şi au împărţit alături de beneficiari bucuria unei fapte bune.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2331_thumbnail-6.pngAjutoarele au fost extrem de bine primite, cu atât mai mult cu cât vorbim de familii numeroase, pentru care orice ajutor e binevenit. „Dincolo de faptul că ne-am dorit să venim cu un sprijin concret pentru familiile mai necăjite, într-o perioadă în care cheltuielile sunt mai mari decât în restul anului, ne-am propus, ca şi organizaţie, să demonstrăm ce înseamnă puterea comunităţii; ce înseamnă să îţi pese de cel de lângă tine şi cum, prin lucruri nu neapărat foarte mari sau costisitoare, îi poţi influenţa într-un mod fericit viaţa. Puţin de la mai mulţi înseamnă foarte mult pentru bună parte dintre cei pe lângă care, de multe ori, trecem nepăsători.”, a declarat Cristi Toma, preşedinte ALDE Mioveni.

 

 

The most visited gambling websites in The UK