Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Până la finele anului, vor fi stabiliţi candidaţii PNL pentru Primărie

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 915

Conducerea PNL Argeş, în frunte cu preşedintele Adrian Miuţescu, continuă campania de evaluare a organizaţiilor din Muscel.

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2321_12-pnl.jpgSâmbătă, 22 septembrie 2018, liberalii s-au întâlnit, la Rucăr, cu preşedinţii şi membrii filialelor din localitate, Bughea de Sus, Dragoslavele şi Dâmbovicioara, printre aceştia participând şi primarii Nicolae Tarbă, de la Bughea de Sus, şi Ion Băcioiu, de la Dragoslavele. Întâlnirea a avut ca rol evaluarea organizaţiilor, identificarea candidatului la Primărie (acolo unde e cazul), atragerea de membri noi, cotizaţii plătite, organizarea secţiilor de votare (la fiecare secţie să fie un preşedinte, responsabil şi el să aibă în subordine câţiva membri şi să se ocupe de toată treaba), în concluzie, treburi interne. Acţiunile de acest gen au început din vară, activitatea tuturor filialelor PNL din Muscel fiind analizată de conducerea judeţeană, inclusiv a celei din Câmpulung. 

La nivel municipal, deocamdată, „s-a demarat acţiunea de înscriere a celor care doresc să candideze, urmând să se facă un sondaj, care va stabili şansele fiecăruia. Care se identifică, din interiorul partidului, la cel mai bun scor şi un potenţial de creştere, iar, dacă vom avea şi pe altcineva din afară, fără probleme, intrăm aşa, în două-trei runde de sondaj, până la finalul anului, să stabilim candidaţii.”, ne-a spus vicepreşe-dintele PNL Câmpulung, Ionel State. 

The most visited gambling websites in The UK