Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Simona Brătulescu, şefa ALDE Argeş, împrospătează închirierea pentru sediul partidului de la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 963

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2312_alde-cladire.jpgTot în „Clădirea Plantelor”, deasupra ALDE a primit spaţiu pentru sediu PMP 

În ajutorul colegilor de partid de la Câmpulung, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Simona Brătulescu, a iniţiat demersul prelungirii formalităţilor de închiriere a spaţiului din „Clădirea Plantelor”, din spatele Hotelului „Muscel”, în care funcţionează sediul ALDE. Funcţionează declarativ, căci toate comunicările partidului, în campania electorală, s-au făcut din biroul fostului preşedinte Sergiu Cicu sau de la Primărie, unde s-au consumat şedinţele organizaţiei municipale. De data aceasta, ca lider ALDE Argeş, Simona Brătulescu s-a adresat colegilor consilieri judeţeni, în ideea de a rezolva problema „locativă” a formaţiunii câmpulungene. „În calitate de preşedinte al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, filiala Argeş, vă rog respectuos să aprobaţi închirierea unui spaţiu în suprafaţă de 20 de metri pătraţi, având ca destinaţie sediul Organizaţiei Municipale Câmpulung la următoarea adresă: strada Fraţii Goleşti, nr.1.”, astfel sună cererea Simonei Brătulescu, înaintată, pe la începutul anului, şi reluată în luna mai, administratorului Maria Dinu. 

Acestui document ataşat materialelor pregătite pentru şedinţa de luna trecută i s-a anexat acordul scris al reprezentanţilor partidului cu privire la preţul de 50,16 euro/lună şi cu perioada contractuală de un an, cu posibilitatea de prelungire. Astfel, la întrunirea aleşilor judeţeni din 26 iulie 2018, a fost aprobată închirierea cu o durată de un an a spaţiului de 31,95 metri pătraţi (cu aproape 12 metri pătraţi mai mult decât solicitase preşedinta partidului), împreună cu balconul aferent, care măsoară 7,29 metri pătraţi, aflat la parterul vilei din spatele hotelului. Construcţia, după cum se ştie, se află în patrimoniul Judeţului Argeş şi are ca destinaţie cunoscută în oraş aceea de Club al Pensionarilor. 

Prin hotărârea adoptată luna trecută, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Argeş şi-a asumat obligaţia de întreţinere a spaţiilor comune, împreună cu ceilalţi locatari ai imobilului, şi de plată a chiriei de puţin peste 50 euro pe lună. În momentul votului s-au abţinut, din cauza unui eventual conflict de interese cu calitatea de membru ALDE, consilierii judeţeni Simona Brătulescu, Aurel Iacşa şi Gheorghe Iliescu. 

Proiectul de hotărâre a mai figurat o dată pe agenda de lucru a Consiliului Judeţean, fiind inserat pe ordinea de zi şi cu o lună înainte. Însă, la începutul şedinţei din 28 iunie 2018, preşedintele Dan Manu le-a cerut consilierilor să fie de acord cu retragerea acestui punct din dezbatere. Hotărârea proaspăt votată va completa altă normă a Consiliului Judeţean, din februarie, pe acelaşi subiect. Pe 16 februarie 2018, aleşii judeţeni au adoptat două hotărâri, ambele privitoare la imobilul pe care câmpulungenii îl cunosc sub denumirea de „Clădirea Plantelor”. O dată, au aprobat să dea în administrarea Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie „Prof.Dr.G.K. Constantinescu”, pe o perioadă de trei ani, un spaţiu cu o suprafaţă de 17,38 metri pătraţi, la etajul 1 al imobilului. Noilor chiriaşi li s-a impus aceeaşi obligaţie: întreţinere cot la cot cu ceilalţi locatari. 

Agenţia din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a cerut un spaţiu adecvat Oficiului pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnice Argeş, „pentru desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor specifice în zona Câmpulung.” A doua hotărâre luată în cadrul aceleiaşi dezbateri a privit două închirieri de spaţii la aceeaşi adresă. Prima în favoarea Partidului Mişcarea Populară Argeş, care a primit 31,35 metri pătraţi, la etajul 1 al clădirii. A doua, privind un spaţiu de 31,95 metri pătraţi, cu balconul de la strada Fraţii Goleşti, către ALDE Argeş, pentru organizaţia de la Câmpulung. Şi PMP, şi ALDE s-au alăturat chiriaşilor cu obligaţii de întreţinere a spaţiilor încredinţate, precum şi a celor comune.  

The most visited gambling websites in The UK