Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Senatorul Gheorghe Marin: „Noi toţi ar trebui să iubim Câmpulungul”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1286

 

b_400_250_16777215_10_images_2308_sa-iubim-cl.jpgCel mai încrezător în respectarea promisiunii asumate în faţa câmpulungenilor de candidatul Liviu Ţâroiu, care a câştigat funcţia de primar cu câteva vorbe simple, pe înţelesul celor mulţi, potrivit cărora, în mandatul său, municipiul va deveni de nerecunoscut, este senatorul Gheorghe Marin. La jumătatea mandatului a început să se lucreze la acest deziderat care, şi să aibă un deznodământ dezamăgitor, raportat la aşteptările locuitorilor, mai mult vechi decât înalte, după lanţul de eşecuri de care au avut parte, îi va asigura actualului primar al doilea mandat la conducerea Câmpulungului. Dacă 2020 îl găseşte bine, sănătos şi cu chef de a candida din nou, Ţâroiu câştigă sigur alegerile locale numai cu ce a făcut până acum. Pentru că este destul în comparaţie cu cei 12 ani de administraţie liberală. Coechipierul politic de-o viaţă al lui Ţâroiu a actualizat angajamentul de campanie al actualului primar în cadrul festivităţii oficiale a Zilelor Municipiului, unde a lansat un apel care a privit, deopotrivă, cetăţenii, dar şi colegii politicieni: dragostea declarată pentru Câmpulung să se vadă în munca pentru Câmpulung. Un amănunt inedit legat de Gheorghe Marin: este singura personalitate locală care a luat parte la toate cele douăzeci de ediţii ale Zilelor Municipiului. În 2018, a şi rostit un speech mai mobilizator ca altădată, poate, şi datorită faptului că are pe cine să tragă de mânecă pentru acţiunea/inacţiunea din oraş. 

„Pot să vă spun cu certitudine că am participat la toate cele 20 de ediţii şi aş putea să vă împărtăşesc impresiile mele în legătură cu parcursul de 20 de ani al acestui important eveniment. S-a început cu o manifestaţie mai puţin numeroasă, care, în decursul celor 20 de ani, a căpătat importanţa pe care o merită şi dezvoltarea ei, ca amploare, la ceea ce vedem astăzi. Este un lucru bun, pe care cetăţenii din municipiu l-au apreciat. Fac această remarcă, pentru că am constatat că, de fiecare dată, la manifestările prilejuite de această ocazie, au participat tot mai mulţi musceleni şi mă refer nu numai la cei din municipiul Câmpulung, ci şi din zonele limitrofe. Aş putea să spun că s-a adus plusvaloare acestei zile şi, de fiecare dată când am participat, am spus că noi toţi ar trebui să iubim Câmpulungul. Atunci când m-am referit la acest lucru, m-am gândit că toţi cei care sunt aici şi care îşi aduc contribuţia la dezvoltarea municipiului, care participă la dezvoltarea lui, ar trebui să facă mai mult, astfel încât, în fiecare zi, municipiul nostru să se dezvolte, să se transforme şi să devină mai frumos. De aceea invit, cu ocazia acestei aniversări de 20 de ani, ca toţi cei care simţim că iubim Câmpulungul să facem mai mult pentru el. Mă refer şi la administraţia locală, care şi-a propus ca, în acest mandat, să schimbe faţa Câmpulungului şi ne aşteptăm ca acest lucru să se întâmple. Eu cred că se va întâmpla. Noi toţi ne vom mobiliza ca să facem această treabă - mă refer şi la mine, şi la domnul primar şi Consiliul Local -, şi în continuare cred că va trebui să dăm mult mai multă importanţă acestui angajament, pe care ni-l asumăm de fiecare dată, ca să fie mai bine pentru Câmpulung în perioada următoare.”, sunt cuvintele rostite de senatorul Marin, care a adăugat încă o distincţie de excelenţă a municipiului colecţiei martore a participărilor sale trecute la recepţia oficială. 

 

The most visited gambling websites in The UK