Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O nouă gafă a poliţiştilor locali Au vrut să amendeze membrii USR, fără să ştie de ce!

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 882

b_400_250_16777215_10_images_2304_politie-USR.jpgNu ne mai surprinde absolut nimic atunci când ne gândim la Poliţia Locală din Câmpulung. Nu vorbim de toţi, ci de majoritatea, care au stricat şi strică în continuare imaginea municipiului. Dacă la Zilele Câmpulungului au fost filmaţi în timp ce erau în „Regim de TAXI”, au intrat pe strada de lângă Grădina Publică „Merci”, acolo unde semnul „Interzis” este foarte vizibil, asta pentru a lăsa o doamnă la destinaţie, tot în următoarele zile au primit indicative greşite de la aleşii urbei, pentru a-i amenda pe voluntarii USR, care se aflau în campanie de strângere de semnături. Doar că aşa cum au venit, au şi plecat, asta pentru că au fost întrebaţi de cei de la USR ce lege încalcă pentru a le da amendă, însă poliţiştii noştri nu au ştiut să răspundă şi s-au dat bătuţi. 

În perioada Zilelor Municipiului Câmpulung, membrii şi voluntari ai USR România au venit pentru a continua campania de strângere de semnături „Fără penali în funcţii publice”. Văzând că oamenii sunt buluc la persoanele care strângeau semnături, mai-marii din opoziţie au decis să le pună „beţe-n roate” şi au trimis poliţiştii locali să-i amendeze pe cei din USR, însă nu ştiau de ce. Şi nu doar o dată. În timp ce poliţiştii locali „alergau opoziţia PSD-ului”, alţi tineri veniţi la spectacolele Zilelor Municipiului îşi făceau de cap prin Grădina Publică, iar alţi poliţişti de la Locală intrau pe „Interzis” în zona BRD , asta pentru că se aflau în regim de taxi, ducând o doamnă la bancă. Păi, domnule primar… dacă puneţi Poliţia Locală să îi huiduiască pe cei care strâng semnături, pe vagabonzii şi beţivii care stricau lucruri prin Câmpulung şi foloseau garduri pentru  nevoile personale, cine îi mai supraveghează? Ajunşi în faţa tinerilor, poliţiştii le-au spus că le dau amendă, însă întrebaţi ce amendă dau, pentru încălcarea cărei legi, angajaţii Primăriei nu au ştiut şi s-au retras imediat. Una dintre tinerele prezente la Câmpulung a postat pe pagina de socializare un mesaj, care, în scurt timp, a strâns sute de reacţii, inclusiv de jignire la adresa Câmpulungului, asta din cauza unor oameni care dau indicaţii prost date de aleşii urbei. 

„Astăzi, iar am avut parte de Poliţie. Prima vizită a fost în jurul orei 18.00, au vrut să ne amendeze pentru că aveam o măsuţă pe care aveam rucsacurile şi sticlele de apă (ploua, aşa că pe jos era ud şi murdar). Am strâns masa şi ne-am luat rucsacurile în spate, dar am continuat cu semnăturile. A doua „confruntare” a fost când eram doar eu, îmi căutam colegii prin mulţime şi am zis ca poate mai strâng vreo semnătură, aşa că ţineam clipboard-ul deasupra capului (scria „semnează aici pentru #fărăpenali”). M-au abordat 2 poliţişti care nu s-au prezentat, nu au ştiut să îmi spună ce lege sau HCL încalc, însă ştiau că nu am voie să ţin mesajul sus să vadă lumea. Se pare că desfăşuram activităţi pe teritoriul Câmpulungului fără să am autorizaţie şi că nu am voie. Am insistat să îmi spună ce lege sau HCL încalc. Aşa că au plecat la maşină să caute şi să-mi aducă o copie. Nici după 2h nu apăruseră, între timp am plecat. Erau într-o uniformă bleu. Sunt conştientă, atât eu, cât şi colegii mei, că nu toţi poliţiştii sunt la fel, fie că sunt de la Locală, fie că nu. Dar mai există şi cei care fac de râs instituţia pe care o reprezintă. Nu va lăsaţi intimidaţi! Pentru a strânge semnături nu aveţi nevoie de autorizaţie. Se strâng în baza Legii 189/1999 şi este un drept garantat de Constituţie!”, a postat Denisa Neagu, unul dintre membrii USR, pe contul său de socializare. 

b_400_250_16777215_10_images_2304_politie-USR2.jpgIniţiativa cetăţenească s-a dovedit a fi în regulă la Câmpulung, de la acte şi până la activităţile de strângere de semnături. În doar două zile, membrii USR au strâns peste 1.000 de semnături, însă poliţiştii locali mai mult au gafat, dacă au fost trimişi de primar să amendeze persoane care nu au încălcat nicio lege, fără să îşi amintească de intrarea pe „Interzis” din aceeaşi perioadă, care este virală pe internet şi stârneşte fel şi fel de comentarii şi, mai ales, încă o dată, au făcut municipiul de râs în faţa străinilor, în prag de sărbătoare, ducându-se să amendeze, fără să prezinte motivele pentru care o fac. Până la urmă, vina lor nu este…

 

sursa foto: Facebook

The most visited gambling websites in The UK