Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Organizaţiile ALDE din Muscel s-au întâlnit la Câmpulung! Dan Enescu, posibil candidat la Primăria Câmpulung, în 2020

  • Written by D.B
  • Hits: 4703

b_400_250_16777215_10_images_2300_dan-enescu3.jpgSâmbăta trecută, organizaţiile ALDE din Muscel s-au întâlnit la Câmpulung, într-o şedinţă organizatorică, premergătoare următoarelor întâlniri, ce vor sta la baza alegerilor din 2019 şi 2020. Pe lângă preşedinţii organizaţiilor de la comune şi din Câmpulung, a fost prezentă şi Simona Brătulescu, preşedinte ALDE Argeş şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean. 

Până în toamna acestui an, partidele şi organizaţiile vor alege un posibil candidat la alegerile din 2019 şi la cele locale din 2020. Organizaţiile ALDE din Muscel au decis să se întâlnească mai des, pentru a pune la punct problemele actuale, pentru a fi la curent cu toate propunerile şi hotărârile, întâlniri premergătoare campaniilor electorale ce se apropie destul de rapid. 

Sâmbătă, 14 iulie, sala de Consiliu a Primăriei Câmpulung a găzduit cea mai importantă întrunire zonală a organizaţiilor ALDE din ultima perioadă. Pe lângă reprezentanţii organizaţiilor din Muscel, a fost prezentă şi Simona Brătulescu, preşedintele ALDE Argeş şi vicepreşedintele Consiliului  Judeţean. 

Am stat de vorbă cu preşedintele ALDE Argeş, care ne-a explicat de unde a pornit această iniţiativă. „La începutul săptămânii anterioare, am decis ca, în fiecare zonă a judeţului, să aibă loc nişte întâlniri cu toate organizaţiile ALDE. Este o decizie a Biroului Judeţean, care vrea să ia plusul fiecărei organizaţii în parte, să ne stabilim candidaţii pentru următoarele alegeri locale, şi, de ce nu, primul pas, primul test electoral fiind cel al alegerilor europarlamentare. Astăzi, colegii mei vor avea de completat fişe ale localităţii, vrem să facem o simulare, o listă de trei cu potenţialii candidaţi, după care vor fi măsuraţi în funcţie de notorietatea şi rezultatele fiecăruia, pentru că lucrurile, cel puţin în partidul nostru, se fac aşa mai din timp, nu avem luxul altor partide, să plecăm din start cu un procentaj foarte mare, gen 20-30%. Noi trebuie să muncim mai mult, să ne organizăm mai bine, pentru a avea rezultatele aşteptate.”, ne-a transmis Simona Brătulescu.  

b_400_250_16777215_10_images_2300_dan-enescu.jpgDe asemenea, printre punctele dezbătute la şedinţă, s-a discutat şi despre desemnarea unui posibil candidat la Primăria Municipiului Câmpulung, la alegerile locale din 2020. Din surse sigure, jurnaliştii au aflat că alesul pentru a candida în campania următoare este câmpulungeanul Dan Enescu, însă, oficial, reprezentanţii ALDE nu s-au pronunţat.

b_400_250_16777215_10_images_2300_dan-enescu2.jpg„La întâlnirea aceasta sunt 19 organizaţii. 18 din comune şi una din Câmpulung. Este o întâlnire organizatorică. Vine anul 2019, încep perioadele de alegeri, iarăşi foarte important este anul 2019 în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, şi dorim ca ALDE să facă o figură frumoasă şi de această dată. La şedinţă au participat majoritatea şefilor de organizaţii şi aleşii locali din comunele care fac parte din zona Muscel. Am avut doar trei persoane lipsă. Consider că este o reuşită şi cred că ALDE este pe drumul pe care trebuie să meargă. Cât priveşte viitorul candidat la Primărie, din partea ALDE, organizaţia nu a dat încă o hotărâre. Există mai multe oportunităţi. Fiecare membru poate să îşi exprime dorinţa şi să se prezinte ca un candidat şi organizaţia Câmpulung, cu avizul organizaţiei judeţene, va desemna până la 1 septembrie candidatul în Municipiul Câmpulung.”, ne-a spus Sergiu Cicu, vicepreşedintele organizaţiei ALDE Câmpulung. 

Rămâne de văzut dacă Dan Enescu va candida la Primăria Câmpulung pentru postul lui Liviu Ţâroiu, însă, în doar o lună, muscelenii vor afla oficial. Întâlnirile ALDE vor continua şi în perioada următoare, aleşii organizaţiilor considerând că sunt destul de necesare. 

The most visited gambling websites in The UK