Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Partajul primarului Bogdan Proca continuă cu reevaluarea Păstrăvăriei Cascada Râuşor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1748

După cum scrie presa judeţeană, Păstrăvăria „Cascada Râuşor”, afacere care figurează pe numele fostei soţii a primarului de la Berevoeşti, Graţiela, a fost scoasă la vânzare, iar preţul stabilit se pare că a fost 500.000 de euro.

b_400_250_16777215_10_images_2283_toaca-4.jpgPăstrăvăria „Cascada Râuşor” a devenit cunoscută după scandalul izbucnit acum doi ani în satul Gămăceşti, unde oamenii legii au găsit zeci de persoane folosite de romii din cătun ca sclavi în gospodăriile lor. La vremea respectivă, sătenii vorbeau pe la colţuri că la construcţia păstrăvăriei ar fi lucrat inclusiv victimele rudarilor de la Gămăceşti.

Anul trecut, primarul a divorţat de Graţiela, ea rămânând să administreze „Cascada Râuşor”. Între timp, pe rolul Judecătoriei Câmpulung au mai fost înregistrate şi alte procese, care îi au ca părţi pe foştii soţi Proca, Bogdan Florin şi Vasilica Graţiela Sava.

b_400_250_16777215_10_images_2283_toaca-bani.jpgUnul dintre ele a avut ca obiect majorarea pensiei de întreţinere pentru fiica celor doi. Instanţa l-a obligat pe Bogdan Florin Proca să-i plătească fetiţei un procent de 16,5% din venitul net lunar, ca pensie de întreţinere, de la data introducerii acţiunii (2 martie 2018) şi până la majoratul ei.

b_400_250_16777215_10_images_2283_toaca-bani2.jpgÎn altă speţă, de partaj al bunurilor comune, lichidarea regimului matrimonial, Bogdan Florin Proca este reclamantul. De la începutul anului trecut, până în prezent, s-au derulat nouă termene, următorul fiind stabilit pentru 29 mai 2018. Până acum, dosarul este ticsit cu expertize contabile şi tehnice, cu privire la evaluarea bunurilor imobile ce fac parte din patrimoniul societăţii Păstrăvăria „Cascada Râuşor” SRL. În schimb, foştii soţi Proca s-au înţeles în privinţa împărţirii unei suprafeţe de teren de 2.755 metri pătraţi păşune, situată în comuna Berevoeşti, şi a autoturismului Dacia Sandero, pentru care s-a consfinţit o înţelegere, semnată pe 14 noiembrie 2017. Pe 27 februarie, judecătorul câmpulungean a admis obiecţiunile lui Bogdan Proca, cu privire la reevaluarea bunurilor imobile din patrimoniul societăţii printr-un raport de identificate a construcţiilor şi de evaluare patrimonială, numind un alt expert, care să identifice şi să descrie toate bunurile imobile ce fac parte la acest moment din patrimoniul societăţii Păstrăvăria „Cascada Râuşor” SRL, avându-se în vedere valoarea actuală de piaţă a acestora.  

Într-un al treilea dosar, primarul Bogdan Proca a acţionat-o în instanţă pe Graţiela Sava pentru obligaţia de a comunica situaţia veniturilor. Acţiunea a fost admisă de instanţă, dar fosta doamnă Proca a contestat-o. Tribunalul Argeş nu a stabilit încă o dată pentru dezbaterea cauzei. 

sursa foto Facebook

The most visited gambling websites in The UK