Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alin Dumitrescu, noul viceprimar la Cetăţeni

  • Written by E.M
  • Hits: 1090

Mugurel Minciună, din nou consilierul personal şi şoferul primarului Ţâroiu

După nici două luni, şoferul primarului Liviu Ţâroiu şi-a dat demisia din funcţia de viceprimar al comunei Cetăţeni.

Ales consilier local la Cetăţeni, după ce a pierdut alegerile pentru postul de primar, Mugurel Minciună şi-a dorit să fie viceprimar, pentru care a fost nominalizat de grupul PSD din Consiliul Local. Imediat după alegerile din 5 iunie 2016, Minciună i-a avut ca adversari pe Valeriu Rizoiu (UNPR), Antonella Enache (PAM) şi pe Mihai Ciurezu (PNL), dar niciunul nu a putut să obţină majoritatea de voturi din partea colegilor din Consiliul Local, iar unul să ajungă adjunctul lui Claudius Ciobanu. În această situaţie, primarul Ciobanu a condus singur Primăria Cetăţeni până pe 14 martie 2018, când Mugurel Minciună a fost desemnat viceprimar la Cetăţeni, cu 8 voturi, în defavoarea lui Mihai Ciurezu, care a primit 5 voturi.

Imediat ce a luat la cunoştinţă că a fost ales cu majoritate de voturi, viceprimarul Minciună şi-a început activitatea la Cetăţeni, unde s-a ocupat de administrativul local.

A „rezistat” mai puţin de două luni, până joia trecută, pe 10 mai, când şi-a depus demisia, motivată de raţiuni personale. Retragerea din funcţie i-a fost încuviinţată de primarul Claudius Ciobanu, motiv pentru care, în aceeaşi zi, a fost convocată o şedinţă extraordinară, cu alegerea noului viceprimar. „Acum, şi-a dat demisia şi a plecat. S-au făcut şi alegeri noi. Joi, imediat după ce şi-a dat demisia Mugurel Minciună, au fost şi alegeri. Consilierii PSD au venit cu un proiect de hotărâre pentru alegerea viceprimarului, a fost băgat pe ordinea de zi şi s-a ales domnul Constantin Alin Dumitrescu. Demisia şi-a dat-o cu data de 10 mai. A fost o şedinţă extraordinară, pentru a informa Consiliul Local de încetarea mandatului lui Mugurel Minciună, prin demisie, şi proiectul de hotărâre pentru alegerea noului vice, iar acum îl aşteptăm la serviciu pe domnul Dumitrescu.”, ne-a spus primarul Claudius Ciobanu, referitor la această situaţie.

Votul a fost tot de 8 pentru Alin Dumitrescu şi 5 împotrivă, votând inclusiv Mugurel Minciună, care a rămas consilier local. Aşa cum a mărturisit primarul, motivele demisiei au fost unele personale, nefiind vorba de nicio discuţie în contradictoriu cu Minciună, care să ducă la neînţelegeri şi de aici la abandonarea funcţiei.

Probabil că municipiul Câmpulung are mai mare nevoie de serviciile lui Mugurel Minciună, unde posturile de şofer şi consilier personal al primarului Liviu Ţâroiu îi aduc un beneficiu material mai mare decât cel din mediul rural. 

The most visited gambling websites in The UK