Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

USR continuă, la Câmpulung

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1127

b_400_250_16777215_10_images_2280_usr2.jpgMembrii partidului USR, alături de deputatul de Argeş Ionuţ Moşteanu, au continuat şi vineri, la Câmpulung, campania naţională „Fără penali în funcţii”. De data aceasta, mai mulţi musceleni au aflat de această campanie şi au venit special pe străzile municipiului ca să îi caute pe organizatori şi să semneze împotriva schimbărilor ce se pare că afectează oamenii, indiferent de vârstă. 

b_400_250_16777215_10_images_2280_usr.jpgCampania de strângere de semnături se dedică, în principal, „condamnatului penal cu acces la banul public, Liviu Dragnea”. Membrii USR, voluntarii şi simpatizanţii au organizat campania „Fără penali în funcţii” prin care trebuie să strângă 500.000 de semnături, pentru ca propunerea lor în legătură cu Dragnea să poată fi propusă în parlament. Cei veniţi de la Piteşti, alături de reprezentantul USR la Câmpulung, s-au plimbat continuu pe străzile municipiului, pentru a-i informa pe cei interesaţi asupra campaniei. Dacă, duminica trecută, activitatea aceasta a fost începută la Câmpulung de doar două persoane, acum cei de la USR s-au unit şi au format o echipă mai mare, în frunte cu deputatul de Argeş Ionuţ Moşteanu. 

b_400_250_16777215_10_images_2280_usr4.jpg„Am venit astăzi în Câmpulung, alături de colegii mei din USR Argeş, pentru a ne întâlni cu simpatizanţii. Sunt mulţi oameni care ne scriu, care vor să schimbe ceva, mai ales în acest oraş încărcat de istorie. Obiectivul nostru este să deschidem o filială USR la Câmpulung în maxim două luni şi, până la toamnă, şi un cabinet parlamentar. Am venit să strângem semnături pentru campanie, pentru că noi credem că ţara se va schimba în momentul în care clasa politică se va schimba. Ne-am mobilizat cu toţii. Noi, în Argeş, vrem să strângem 20.000 de semnături.”, ne-a declarat Ionuţ Moşteanu, deputat USR de Argeş.

Campania de semnături va mai dura, iar posibila deschidere a cabinetului parlamentar şi a unei filiale se pare că a fost primită bine de musceleni. Şi în ziua de vineri, cei de la USR au reuşit să strângă zeci de semnături. 

 

The most visited gambling websites in The UK