Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Campanie de semnături, la Câmpulung

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 2098

b_400_250_16777215_10_images_2279_usr2.jpgVoluntari USR, simpatizanţi şi membrii au pornit o campanie la Câmpulung, continuare a campaniei naţionale „Fără penali în funcţii”. Duminică seara au început cu strângerea de semnături în Piaţa Primăriei, pe bulevardul „Pardon” şi în grădina publică „Merci”. La Câmpulung s-au strâns zeci de semnături în doar câteva ore, iar oamenii au discutat îndelung problemele legate de legile şi de conducătorii ţării. 

b_400_250_16777215_10_images_2279_usr3.jpgDan Belu şi Andreea Nicolae sunt primii voluntari USR care se implică în campania de strângere de semnături de la Câmpulung.  „Am început această activitate cu puţin timp în urmă înainte de 30 martie. Iniţiativa are la bază lucruri cât se poate de evidente, aş vrea să cred că sunt evidente pentru toată populaţia. Avem în fruntea ţării condamnaţi penal, petiţia se adresează în principal lui Liviu Dragnea. Avem nevoie de 500.000 de semnături pentru ca iniţiativa noastră să fie luată în seamă şi parlamentul să o propună. Suntem peste 5000 de persoane care ne ocupăm activ de strângerea de semnături. Intenţionăm să ne dăm cât mai mult interesul, alocăm foarte mult timp strângerii de semnături, să fie cel mai mare şi cel mai de amploare proiect al nostru”, a spus Andreea Nicolae, voluntar în campania de strângere de semnături.  

Întrebaţi de noi, dacă ar avea ocazia să transmită un mesaj tuturor, ce le-ar transmite, voluntarii USR au răspuns: „Când îţi iubeşti ţara, nu pot să pui un preţ pe ea. Iubiţi-vă ţara”.  Ei mai spun că această campanie deja este sprijinită şi de alţi oameni, care vorbesc limba tuturor românilor. 

„După doar câteva ore de plimbat prin oraş, am simţit că ai noştri Câmpulungeni nu dorm, sunt conştienţi şi sunt implicaţi în probleme, ba mai mult, şi-au arătat dorinţa de schimbare. Chiar dacă este un orăşel micuţ am strâns multe semnături şi se pare că oamenii sunt alături de noi”.

În câteva ore, zeci de câmpulungeni au semnat din dorinţa de a schimba ceva.

b_400_250_16777215_10_images_2279_usr.jpgImaginea zilei pe acest subiect a făcut-o David, un băieţel de câţiva anişori care a uimit pe toată lumea prin nemulţumirea sa faţă de ce se întâmplă în jurul său.

Vineri, între orele 15.00-20.00, campania a continuat la Câmpulung, de data aceasta şi cu reprezentanţi de la judeţ. Revenim. 

The most visited gambling websites in The UK