Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muscelence în conducerea Organizaţiei Femeilor Liberale Argeş

  • Written by Isabela FILIP
  • Hits: 1196

b_400_250_16777215_10_images_2272_femei-politic.jpgLa Teatrul „Alexandru Davila” Piteşti s-a desfăşurat, sâmbătă, 31 martie 2018, Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei Femeilor Liberale Argeş. 

În prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, preşedintelui Organizaţiei Femeilor Liberale, Florica Cherecheş, vicepreşedintelui PNL, Virgil Guran, a preşedintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, dar şi a altor reprezentanţi marcanţi ai partidului, a fost aleasă preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale Argeş, Anca Barbu. Anca Barbu are vechime în partid, fiind chiar propunerea PNL pentru Primăria Piteşti, la alegerile din 2008. După ce a stat o vreme departe de politica activă, de curând, şi-a anunţat revenirea în prim-planul politicii argeşene. La aceste alegeri a fost singura candidată care s-a înscris pentru funcţia de preşedinte OF PNL Argeş, succedând-o astfel în funcţie pe Olimpia Doru, care a demisionat din partid.

Muscelul va fi reprezentat de Adriana Mălăncioiu şi Mona Lucia Ganea, care au fost votate vicepreşedinţi ai Organizaţiei Judeţene de Femei, şi de Aurelia Băcioiu, din Dragoslavele, ca membru în Biroul Judeţean al OF PNL Argeş.

 

The most visited gambling websites in The UK