Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleanul Constantin Ivan, ministru secretar de stat în Ministerul Economiei

  • Written by E.M.
  • Hits: 2573

b_400_250_16777215_10_images_2271_constantin-ivan.jpgMiercuri, premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe numiri şi eliberări din funcţia de secretar de stat. Printre cei care vor face parte din Guvernul Dăncilă se numără şi doi argeşeni, Marius Pârvu, numit la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), şi câmpulungeanul Constantin Ivan, secretar de stat la Ministerul Economiei.

Constantin Ivan, în vârstă de 60 de ani, este consilier local PSD la Câmpulung şi a fost director Hidroelectrica. Constantin Ivan este absolvent al Facultăţii de Energetică Bucureşti, promoţia 1983, şi activează în aceeaşi firmă de la terminarea facultăţii şi până în prezent. Lucrează la Hidroelectrica SA Curtea de Argeş, care are în subordine aproape 70 de centrale şi staţii de pompare, inclusiv în Muscel. A fost director la Uzina Electrică Câmpulung, vreme de nouă ani, a condus Sucursala Hidroelectrica din Câmpulung timp de cinci ani (între 2009 şi 2012 şi între 2014 şi 2016) şi 11 ani, Sucursala Hidroelectrica Curtea de Argeş. Activitatea sa profesională a fost legată, din prima zi de serviciu, de pregătirea de bază, cea de hidroelectrician, cu o continuitate de peste 25 de ani în cadrul aceleiaşi firme. A declarat, în diverse ocazii, că are o afinitate specială pentru urbea în care s-a născut, s-a format şi în care s-a înrădăcinat.

Alături de musceleanul Constantin Ivan, au mai fost numiţi în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei Ilie Cătălin Bodea, şi Bogdan Constantin Andronic. Cei trei i-au înlocuit pe Petre Iulian Nicolaescu, Stana Simona Ţeighiu Juri şi pe Anca Magdalena Chiser. Deciziile de numire şi de eliberare din funcţii au fost publicate în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie a Vioricăi Dăncilă, Florin Horaţiu Iura a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

Fiind obligat să renunţe la scaunul din Consiliul Local Câmpulung, cel mai probabil, în locul lui va intra în Legislativul municipal următorul candidat pe lista PSD la alegerile locale din 5 iunie 2016, Ionel Dumitrache, în vârstă de 56 de ani, agent de pază. 

The most visited gambling websites in The UK