Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

PSD şi-a refăcut echipa de consilieri locali la Schitu Goleşti. Dorobanţu i-a luat locul demisionarului Solomon

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3555

b_400_250_16777215_10_images_2193_Clipboard04.jpgGrupul PSD din componenţa Consiliului Local Schitu Goleşti şi-a refăcut, numeric, forţele descompletate în această primăvară prin demisia lui Ion Solomon, fost candidat al formaţiunii politice la funcţia de primar. În cadrul şedinţei din 25 aprilie 2017, colegii au luat act de încetarea de drept, prin demisie, a mandatului de consilier local al social-democratului, care a părăsit Legislativul înainte de împlinirea unui an de la ocuparea funcţiei. Conform procedurii, pentru întrunirea din luna mai, PSD a nominalizat un membru pentru locul vacant, înaintând în acest sens, pe 12 mai 2017, o adresă în atenţia Executivului de la Schitu Goleşti. Prin respectivul document depus în vederea pregătirii materialului de şedinţă cu acest punct pe ordinea de zi, Partidul Social Democrat Argeş a solicitat validarea mandatului lui Bogdan Florinel Dorobanţu, înscris pe lista de supleanţi a partidului pentru funcţia de consilier local, la alegerile locale din 5 iunie 2016. Dezbaterea Consiliului Local din 30 mai 2017 a debutat cu acest punct, îndeplinindu-se formalitatea cerută de PSD, care şi-a reîntregit echipa trecută în opoziţie. 

Hotărârea adoptată în urmă cu două săptămâni prevede că „domnul Bogdan Florinel Dorobanţu va fi cooptat ca membru în cadrul Comisiei de specialitate a Consiliului Local privind activităţi economico-financiare, administrarea domeniului public şi privat comunal, amenajarea teritoriului şi urbanism.”

The most visited gambling websites in The UK