Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adrian Miuţescu, din nou preşedinte la PNL Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2566

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, la „Casa Sindicatelor” din Piteşti, PNL Argeş si-a ales o nouă conducere. Adrian Miuţescu a câştigat detaşat, deşi mulţi dintre cei 480 de delegaţi liberali discutau şi de un al doilea tur. Toţi cei patru candidaţi: consilierul judeţean Olimpia Doru, deputatul Dănuţ Bica, avocatul Radu Perianu şi consilierul local de la Curtea de Argeş, Adrian Miuţescu, au avut câteva minute la dispoziţie, înainte de startul votului, pentru a se prezenta şi a-şi expune viziunea proprie despre cum doreşte să conducă organizaţia judeţeană pe următorii patru ani.

Deputatul Dănuţ Bica a subliniat: „M-am hotărât să candidez, pentru că foarte mulţi colegi de partid mi-au cerut-o. Pentru că nu sunt un tip conflictual, ci unul de construcţie. Pentru că am condus organizaţia de două ori în perioade de criză şi consideră, din păcate, că şi în această zi ne găsim într-o situaţie de criză. (...) Candidez pentru că nu au apărut candidaţi noi care să aducă un plus major de noutate în echipa de conducere. (…) Toţi cei patru care suntem astăzi suntem membri ai fostului CJEx. Toţi facem parte din generaţia politică implicată şi până acum”. Consilierul judeţean Olimpia Doru a subliniat motivul pentru care candidează, sintetizând discursul în două minute: „Cred că sunt soluţia pentru PNL, dacă vrem cu adevărat ca PNL să spună că va deveni schimbarea în Argeş.” Ales de curând preşedinte al PNL Piteşti, Radu Perianu a spus: „Cred că este timpul ca în Argeş, PNL să înceapă să joace şah în politică.” Adrian Miuţescu a mizat pe experienţa politică, dar şi pe reuşitele în calitate de deputat: „Eu, de 27 de ani, lupt şi sunt în slujba PNL. În perioada în care am fost deputat, mandatul 2004-2008, am făcut tot posibilul să ajut judeţul Argeş prin contribuţia mea de a aduce investiţii şi proiecte pentru Argeş. (…) Eu candidez azi pentru reconstrucţia PNL.”

După numărătoarea voturilor, rezultatul final a fost unul năucitor pentru trei dintre candidaţi: Adrian Miuţescu a câştigat cu un scor zdrobitor, de 263 de voturi! Restul voturilor valabile s-au împărţit astfel: Dănuţ Bica: 89 de voturi, Radu Perianu: 82 de voturi şi Olimpia Doru: 40 de voturi. Noul preşedinte al PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a mulţumit celor care l-au votat, dar şi celor care nu l-a votat. „În ultimele luni ne-am organizat pentru a reconstrui Biroul Judeţean şi PNL. În aceste luni, foarte mulţi au încercat să se implice în alegerile de la Argeş. Când spun asta, mă gândesc în primul rând la oamenii care încă mai sunt în PNL de la PSD. De aceea, le recomand celor care încă mai sunt printre cei de la PNL, dar lucrează cu PSD-ul, să se ducă la PSD. Vreau să revenim la ceea ce a însemnat şi ceea ce înseamnă PNL aici în leagănul Brătienilor.

The most visited gambling websites in The UK