Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prefectul Emilian Dragnea şi subprefectul Gabriel Stoian au depus jurământul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2639

b_400_250_16777215_10_images_2173_Clipboard13.jpgMiercuri, într-un cadru festiv, în faţa primarilor din judeţ, parlamentarilor şi directorilor de instituţii deconcentrate, a fost învestit în funcţie noul prefect al Argeşului, Emilian Dragnea. La eveniment a fost prezent şi a prezidat şedinţa de învestire directorul general Teodor Iulian Gheorghe, din cadrul M.A.I. - Direcţia Generală pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului. După învestire, Emilian Dragnea a condus prima şedinţă a Colegiului Prefectural în noua sa calitate, cea de prefect. Momentul solemn a început cu intonarea Imnului României. Apoi, Teodor Iulian Gheorghe a dat citire hotărârilor de învestire în funcţia de prefect pentru Emilian Dragnea (până acum, subprefect) şi în funcţia de subprefect pentru Gabriel Stoian (fost director adjunct la Casa de Pensii şi fost director în cadrul Arpechim Piteşti). Dragnea reprezintă propunerea PSD, iar Stoian, pe cea a ALDE. Cristian Soare, fost prefect (acum, şef de serviciu la ITM Argeş, acolo unde a lucrat mult timp), a fost, de asemenea, prezent la eveniment.

„Vom fi la dispoziţia argeşenilor”

Au urmat, pe rând, prefectul Emilian Dragnea şi subprefectul Gabriel Stoian, care au depus jurământul, cu mâna pe Biblie. „Mă bucur că am putut să trăiesc acest moment astăzi, alături de dumneavoastră. Pentru mine, este un moment de vârf în ce priveşte cariera mea în administraţie, dar şi în privinţa activităţii mele din alte instituţii unde am mai lucrat. Doresc să asigur, pe această cale, Guvernul României că, alături de colegii mei, vom desfăşura o activitate în sprijinul şi în slujba cetăţenilor. Vom fi la dispoziţia argeşenilor şi îi asigurăm că vom face tot ce depinde de noi pentru bunăstarea acestora.”, a spus prefectul Emilian Dragnea. La rândul său, subprefectul Gabriel Stoian a menţionat: „Mulţumesc Guvernului României pentru încrederea acordată! Nu fac promisiuni şi nu îmi iau angajamente, dar îmi doresc foarte mult ca, împreună cu colaboratorii Prefecturii, să reuşim să trecem la fapte. Nu spunem lucruri mari, deoarece oamenii aşteaptă de la noi fapte, nu vorbe”.

Sala de şedinţă, plină

În sala de şedinţe a Consiliului Judeţean au fost prezenţi aproape toţi primarii şi preşedinţii de instituţii publice deconcentrate (care au rămas apoi şi la prima şedinţă a Colegiului Prefectural condusă de Emilian Dragnea, una în care au fost prezentate rapoarte ale Direcţiei de Sănătate Publică şi Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în perspectiva sărbătorilor pascale). 

Şi fostul prefect Cristian Soare a luat cuvântul, el fiind vădit emoţionat de acest moment: „Este foarte adevărat că am emoţii, dar ţin să le mulţumesc tuturor pentru colaborarea specială pe care am avut-o atâta timp cât am fost prefect, în perioada celor două mandate ale mele. De asemenea, ştiu că echipa care este astăzi prezentă va face lucruri minunate pentru argeşeni, în continuare. Ţin să precizez că, niciodată, nu m-am certat şi nici nu am avut contradicţii cu Emilian Dragnea şi că am mare încredere în el. Am avut o bună colaborare cât timp a fost subprefect”. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK