Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se vehiculează noi nume de la PSD pentru funcţia de prefect

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2098

În urma negocierilor făcute la nivel naţional, PSD Argeş a reuşit să obţină ambele funcţii din fruntea Prefecturii, atât cea de prefect, cât şi cea de subprefect. Bun prilej ca lista anunţată iniţial de PSD cu numele celor propuşi pentru funcţia de prefect să fie modificată. De această dată, se vehiculează alte trei nume: Emilian Dragnea, actualul subprefect, Dan Velea, de la Finanţe, şi fostul prefect, Marcel Proca.

Chiar dacă s-a vehiculat numele lui Dan Velea, acesta se pare că îşi doreşte funcţia de adjunct în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, în locul lui Marin Ţurlea, care a decis să se pensioneze. Surse din PSD susţin că, cel mai probabil, Velea va accepta funcţia de la Finanţe, în detrimentul uneia de la Prefectură. Emilian Dragnea, actualul subprefect, singurul care a rămas de pe lista veche de propuneri, este susţinut de o mare parte din organizaţia PSD Argeş. Iar Marcel Proca ar fi o ultimă variantă, mai puţin agreată de o mare parte a liderilor judeţeni ai PSD. 

The most visited gambling websites in The UK