Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ilie Scarlat, propunerea ALDE pentru funcţia de subprefect

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2278

b_400_250_16777215_10_images_2157_Clipboard12.jpgChiar dacă schimbarea prefectului de Argeş Cristian Soare întârzie să apară, în judeţ deja se vehiculează diferite nume ale celor care au cele mai mari şanse să ajungă în această funcţie. Sigur, prefectul va proveni din rândurile PSD, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Nicolae Tudose, directorul de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, cu 75% şanse. Al doilea social democrat acreditat cu şanse este Marius Pârvu, de asemenea, consilier judeţean şi director al Diviziei Petrochimice Bradu din cadrul Olchim.

Deşi actualul subprefect, Emilian Dragnea, de la PSD, ar vrea să rămână în funcţie, se pare că aceasta i-a fost promisă partenerului de guvernare, ALDE. La un moment dat, se zvonea că Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteştiului, şi-ar dori această funcţie, dar se pare că propunerea partidului este alta. Pentru subprefect, ALDE s-a gândit la câmpulungeanul Ilie Scarlat, liderul CNS Cartel Alfa Argeş, care a confirmat că este propunerea colegilor pentru această funcţie. Ilie Scarlat a intrat în ALDE anul trecut, după ce, timp de peste două decenii, a activat în sindicate, dar a avut, de-a lungul anilor, mai multe candidaturi pe listele diferitelor formaţiuni politice. Experienţa sa de lider s-ar putea dovedi benefică în funcţia de subprefect. 

Rămâne de văzut ce se va stabili la nivel naţional, dar, din câte se pare, înlocuirea prefecţilor şi a subprefecţilor din mai multe judeţe întârzie, aşteptându-se, cel mai sigur, modificarea legii, în sensul ca aceste funcţii să fie politizate. Până la urmă, prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, Guvern condus de oameni politici. 

The most visited gambling websites in The UK