Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sunt vehiculate mai multe nume de pesedişti pentru funcţia de prefect

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2176

Zilele lui Cristian Soare în funcţia de prefect al judeţului Argeş sunt numărate, căci la putere a venit un Guvern PSD, care, evident, îşi va numi proprii oameni în funcţii cheie. La bursa zvonurilor sunt mai multe nume luate în calcul, liderii PSD conturându-şi o listă de propuneri pentru funcţia de prefect: 

 

=Emilian Dragnea, actualul subprefect al judeţului Argeş

=Mihail Oprescu, şeful ITM Argeş şi fostul prefect al judeţului Argeş

=Gheorghe Diaconu, fostul judecător de la Curtea de Apel Piteşti, consilierul personal pe probleme juridice al preşedintelui Consiliului Judeţean, Dan Manu

=Nicolae Tudose, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, consilier judeţean

=Cristian Gentea, consilier local Piteşti şi preşedintele PSD Piteşti

=Marius Pârvu, consilier judeţean 

Conducerea executivă a PSD Argeş precizează că, deocamdată, social democraţii argeşeni n-au stabilit pe cine vor propune pentru funcţia de prefect. Se pare că PSD Argeş îşi doreşte ambele funcţii, de prefect şi subprefect, fără ca ALDE să primească ceva. „Încă nu s-a discutat în interiorul partidului despre postul de prefect, având în vedere că, la nivelul Guvernului, nu s-a luat această hotărâre, însă orice membru al nostru, care îndeplineşte condiţiile, poate să fie prefect.”, a declarat, pentru „Jurnal de Argeş”, Ion Georgescu, secretarul executiv al PSD Argeş. 

Cristian Soare, actualul prefect, aşteaptă să-l cunoască pe cel care îi va prelua funcţia. „Sunt mai multe variante. Din câte am văzut şi eu, domnul Mihail Oprescu este o variantă. Domnul Dragnea, care este subprefect, evident, poate fi viitorul prefect. Domnul Tudose, de la Servicii Edilitare Mioveni, este şi dumnealui o variantă, la fel şi domnul Cristi Gentea, de la Piteşti, ori domnul Pârvu, de la Arpechim, care e consilier judeţean, dar şi domnul Diaconu. Orice variantă din cele şase poate fi una viabilă pentru a fi prefect. Toţi îndeplinesc, în opinia mea, calităţile necesare pentru a îndeplini această funcţie. Mai mult decât atât nu pot să comentez, pentru că nu este în dreptul meu această decizie. Evident, ea se va lua în conducerea PSD. Nu cred că va fi luată săptămâna aceasta, după învestirea Guvernului, pentru că este şi o perioadă de temperaturi scăzute, vreme geroasă şi nu ştiu dacă este cel mai oportun moment pentru o schimbare, nu că viitorul prefect n-ar putea să se ocupe de această activitate. Schimbarea ar putea avea loc oricând, dar, cel mai probabil, în săptămânile care vor urma.”, a declarat, pentru „Jurnal de Argeş”, actualul prefect, Cristian Soare.

The most visited gambling websites in The UK