Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce Ion Popa şi-a anunţat demisia pe Facebook,PNL ArgeŞ, condus interimar de Dănuţ Bica

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1861

b_400_250_16777215_10_images_2145_Clipboard06.jpgAşa cum s-a angajat înainte de alegeri, în caz că PNL Argeş nu va obţine patru mandate de parlamentari, senatorul Ion Popa, preşedintele organizaţiei, şi-a anunţat demisia din funcţie, imediat după aflarea rezultatelor. Motivul a fost rezultatul slab pe care l-a obţinut organizaţia PNL Argeş. Ion Popa a anunţat argeşenii şi colegii de partid că renunţă la funcţie, pe Facebook, unde a postat mesajul: 

„Îi felicit pe argeşenii care au ieşit la vot duminică şi le mulţumesc celor ce au votat Partidul Naţional Liberal. A fost o campanie electorală foarte grea, în care eu şi colegii mei din PNL Argeş am depus toate eforturile pentru realizarea obiectivului propus. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat! Îmi asum în totalitate eşecul la aceste alegeri şi demisionez din funcţia de preşedinte al PNL Argeş. Vreau să le mulţumesc echipei de campanie şi tuturor liberalilor din judeţ pentru munca depusă în această perioadă şi în celelalte campanii electorale parcurse împreună, care nu au fost puţine. Cei şapte ani, cât am fost preşedinte al filialei Argeş a Partidului Naţional Liberal, au fost plini de provocări, cu bune, cu rele, cu multe greutăţi şi, alături de colegii liberali, ne-am bucurat, ne-am întristat, am câştigat şi am pierdut. Sunt convins că va fi aleasă o nouă echipă de conducere în PNL Argeş, care va fi cel puţin la fel de implicată în problemele judeţului şi, evident, foarte motivată să obţină rezultate bune la următoarele bătălii politice. Sunt membru PNL, partidul care a scris istoria României moderne, şi voi rămâne fidel principiilor şi valorilor liberale.”

Dănuţ Bica, liderul interimar al PNL Argeş

După ce senatorul Ion Popa şi-a dat demisia din fruntea PNL Argeş, asumându-şi eşecul din alegerile parlamentare, unde organizaţia sa nu a trecut de 13% ca scor, în cadrul unei şedinţe, care a avut loc, marţi seară, s-a stabilit ca PNL Argeş să fie condus, interimar, de către prim-vicepreşedintele filialei, Dănuţ Bica, ales deputat pe 11 decembrie. „Am preluat de facto, să spun aşa, conducerea organizaţiei. Săptămâna viitoare, va fi o şedinţă în care vom stabili conducerea interimară până la alegeri. Este o perioadă foarte grea pentru noi, va fi dificil de gestionat situaţia.”, le-a declarat Dănuţ Bica redactorilor de la „Argeşul”. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK