Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După demisia doctorului Toma Berevoianu, Dr.Iuliana Podea,  noul director medical

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 14904

 

Medicul Toma Berevoianu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi chirurgi de la Spitalul Municipal şi, până de curând, a îndeplinit şi funcţia de director medical. După cum v-am mai informat, la începutul lunii iunie, Consiliul de Administraţie şi managerul spitalului câmpulungean au fost înştiinţaţi de doctorul Berevoianu că a decis să renunţe la funcţia de conducere, înaintând, totodată, demisia, preferând să se dedice în continuare doar meseriei sale.

Medicul a invocat motive personale, însă surse din cadrul spitalului ne-au informat că decizia acestuia a fost influenţată de aspectul material, salariul său fiind mai mare dacă ar rămâne doar medic. În ciuda insistenţelor făcute de către Consiliul Director, decizia de a pleca din postul de conducere a lui Toma Berevoianu a rămas definitivă. După epuizarea termenului de 40 de zile în care avea ocazia să se răzgândească în privinţa demisiei, postul administrativ ocupat de medicul chirurg a fost scos la concurs şi, din data de 5 septembrie 2018, a fost ocupat de Iuliana Podea, medic primar Boli Infecţioase şi medic specialist Medicină Internă. Pe 14 septembrie 2015, medicul Grigore Stănescu, membru de frunte al PSD, şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a Spitalului Municipal Câmpulung primarului interimar şi colegului său de partid, Liviu Ţâroiu, motivele invocate fiind unele personale. Deşi dădea semne clare că nu va reveni asupra deciziei, Grigore Stănescu s-a răzgândit şi a decis să continue activitatea în fruntea spitalului câmpulungean. La aproape trei ani distanţă, directorul medical Toma Berevoianu a decis să renunţe la funcţie, fără a reveni asupra hotărârii de a se întoarce pe post. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK