Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un muscelean, în echipa lui Despot la „Vocea României”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1674

b_400_250_16777215_10_images_2227_Clipboard01.jpgVineri seara, la „Vocea României”, Valentin Poenariu a reuşit să întoarcă trei din cele patru scaune. Este vorba despre juraţii Loredana Groza, Tudor Chirilă şi Adrian Despot. Smiley a fost singurul care nu s-a întors când l-a auzit interpretând piesa „You Are So Beautiful“, din repertoriul lui Joe Cocker. Originar din Vlădeşti, cu domiciliul în Mioveni, Valentin are 17 ani şi este elev în clasa a XI-a la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, din Piteşti, unde studiază flautul. El este obişnuit cu scena şi televiziunea, deoarece, de-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, printre care se numără Next Star, X Factor, etc. 

Cântă şi compune muzică populară

La „Vocea României”, după ce a terminat de cântat şi a ascultat părerile juraţilor, la final, Valentin a trebuit să aleagă din ce echipă vrea să facă parte. Emoţionat, a menţionat faptul că visul lui de când era mic a fost de a ajunge să cânte pe scena concursului „Vocea României”. După o scurtă perioadă de gândire, el a decis să meargă mai departe în concurs cu Adrian Despot, liderul trupei „Viţa de Vie”. Despot a fost impresionat până la lacrimi de concurent în ultima rundă de audiţii pe nevăzute. Valentin Poenariu a compus şi piese de muzică populară şi acum îşi doreşte să scoată şi un album, piesele având texte şi muzică originală. La finalul interpretării concurentului, Adrian Despot i-a spus emoţionat: „Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, că talent ţi-a dat. Explică-mi cum ai reuşit, la doar 17 ani, cât ai, să cânţi piesa asta atât de intens şi cu maturitate?!”. Tot el a mai menţionat că a fost foarte emoţionat de Valentin, pentru că s-a gândit la fiul său, Edi. Chiar dacă nu s-a întors la interpretarea lui, Smiley l-a lăudat pe Valentin şi i-a spus, după ce i-a strâns mâna: „Trebuie să te gândeşti că trei dintre cei mai buni artişti ai momentului concurează pentru a te antrena!”. Valentin este un băiat sensibil, milos, sociabil, dar foarte încăpăţânat. S-a înscris la „Vocea României”, fiindcă îşi doreşte foarte mult să aibă o carieră în muzică şi vrea să ajungă măcar până în finală. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK