Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sandra N, nuntă de poveste la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2253

b_400_250_16777215_10_images_2215_Clipboard01.jpgCunoscuta cântăreaţă musceleancă Sandra N s-a căsătorit sâmbătă, 2 septembrie, îmbrăcată în prinţesă. Alexandra Năftănăilă şi-a unit destinul cu cel al lui Gabriel Popescu, căsătoria civilă având loc la Primăria Câmpulung, chiar primarul Liviu Ţâroiu fiind Ofiţer de Stare Civilă.

Nunta Sandrei N a fost evenimentul monden al anului, în Muscel, solista fiind mireasă în haine de prinţesă. Dar şi naşii, şi nuntaşii au avut ţinute de poveste, chiar aşa cum anunţase tânăra evenimentul încă de anul trecut. Cunoscuta interpretă este fiica fostului primar de la Albeştii de Muscel, Ionel Năftănăilă, şi a ales să-şi facă nunta la Câmpulung.

După căsătoria civilă, la Primăria Câmpulung, noul cuplu Popescu s-a cununat la Biserica „Domnească”, acolo unde a fost însoţit de două perechi de naşi. Pe de o parte, este vorba despre celebrul artist Adrian Sînă, fost membru al formaţiei Accent, şi soţia acestuia, moderatoarea tv Anca Serea. Adrian Sînă este cel care a lansat-o pe Alexandra Năftănăilă în cariera muzicală şi alături de care a cântat hiturile care au consacrat-o. A doua pereche de naşi a fost formată din Alina şi Florin Frătică. Florin Frătica a fost primar al comunei argeşene Bradu, iar Alina a candidat pentru funcţia de deputat, cei doi fiind apropiaţi ai fostului primar Năftănăilă.

Încă de anul trecut, când au stabilit şi data, Alexandra Năftănăilă a anunţat că nunta va fi una cu tematică de poveste, după ce a fost cerută în căsătorie de Gabriel Popescu. Tema nunţii a fost stabilită când cei doi s-au logodit, în Statele Unite, la Walt Disney Word, din Orlando. „Vreau să fac ceva special, nu vreau o nuntă tipică. Vreau o nuntă care să aibă câte puţin din toate, dar o să vedeţi, e o surpriză foarte mare la nuntă. O să fie ceva legat de prinţese şi nu numai, o să fie mai multe chestii. Acum mă pregătesc intens şi am început cu rochia de mireasă, cu asta vreau să rezolv prima dată, şi-mi ocupă foarte mult timp.”, anunţa anul trecut viitoarea mireasă.

Între căsătoria civilă şi cea religioasă, mirii şi naşii au făcut o şedinţă foto la Vila Golescu.

Petrecea a continuat la sala de evenimente Imperial Ballroom, iar tematica ei a fost „Beauty and the Best” (Frumoasa şi Bestia). Sandra N a purtat o rochie confecţionată în Los Angeles, marca „Belinda”, precum cea a prinţesei Belle, cu corset ivoar, auriu şi crem. Costumul mirelui a fost cusut după schiţele artistei, ambele ţinute fiind inspirate din anii 1800, după cum era moda în Franţa. Şi părinţii, naşii, domnişoarele şi cavalerii de onoare au purtat costumaţii tematice, dar şi o parte din nuntaşi, ideea fiind respectată de mulţi invitaţi. 

The most visited gambling websites in The UK