Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Norris Măgeanu trăieşte o poveste de dragoste cu tenismena Ana Bogdan

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4854

b_400_250_16777215_10_images_2184_Clipboard03.jpgDe aproape o lună, un nou cuplu primeşte felicitări de la prieteni pe reţelele de socializare, după ce şi-a făcut publică relaţia. Este vorba despre câmpulungeanul Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, şi tenismena Ana Bogdan, care au lăsat de înţeles că s-au logodit şi urmează să se căsătorească. Mesajul postat de tânără pe reţelele de socializare a fost scânteia care a declanşat valul de mesaje de felicitare şi încurajare: „Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ. Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: „Am făcut-o!” Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!” Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, în vârstă de 24 de ani, este în prezent pe locul 124 WTA în tenisul feminin şi are şanse mari să intre în top 100, ţinând cont de evoluţiile din ultima perioadă.

Câmpulungeanul Norris Măgeanu este nu numai om de afaceri, ci şi pilot de raliu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, devenind cunoscut în lumea mondenă şi datorită relaţiilor sale cu celebrităţi precum Corina Dănilă, care i-a dăruit o fiică, Mădălina Nicolescu, fiica fostul preşedinte al CJ Argeş, sau sora fotomodelului Catrinel Menghia, Lorena.

Cu Lorena Menghia s-a cuplat în vara lui 2013. Relaţia lor a fost deconspirată de o fotografie postată tot pe Facebook de tânără, în care cei doi apăreau îmbrăţişaţi, având în fundal o cascadă. Atunci, Lorena Menghia avea 24 de ani, cum are acum Ana Bogdan. Este din Iaşi şi sora top modelului şi actriţei la Hollywood, Catrinel Menghia, cu care seamănă ca două picături de apă. A fost campioană naţională la săritura în înălţime în 2005 şi, în 2008, a plecat să studieze în SUA, unde a terminat Afaceri Internaţionale la Universitatea Nebraska-Lincoln. A locuit la New York până la începutul lui 2013. Anul 2017 a debutat cu destrămarea relaţiei dintre Norris Măgeanu şi Lorena Menghia, care se pare că începuse să „scârţâie” din vara anului trecut. Chiar Lorena şi-a anunţat prietenii că lucrează la o companie din Monaco ce oferă consultanţă în afaceri, ea figurând drept co-fondator, alături de un alt român.

The most visited gambling websites in The UK