Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Frumoasele indience, eclipsate de o musceleancă, pe scena unui celebru festival de modă din New Delhi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3194

b_400_250_16777215_10_images_2182_Clipboard02.jpgUnul dintre evenimentele prestigioase de modă, găzduite de capitala Indiei, a avut-o pe scena transformată într-o cascadă de culoare şi lumină, etalând ţinute de vis, pe Lavinia Grigore, frumoasă ca un înger coborât dintr-o lume ireală. Oricât de spectaculoase ar fi indiencele, rivale redutabile la concursurile internaţionale de frumuseţe, musceleanca a reuşit să eclipseze trăsături clasice, dăruite de natură fără pic de zgârcenie în această parte a lumii. Între 28 şi 30 aprilie, la New Delhi a avut loc „India Runway Week”, cel mai tânăr festival de modă din această ţară, care adună specialişti de marcă în design vestimentar, coafură şi make-up, puzderie de jurnalişti în acest captivant domeniu şi celebrităţi locale, interesate de noutăţile propuse de tinerii aspiranţi la recunoaştere într-o branşă în care inspiraţia, talentul şi munca susţinută pot deschide porţile succesului. Unele dintre propunerile verii 2017, în materie de fashion, au fost prezentate de câmpulungeanca noastră, a cărei evoluţie în ţara condimentelor şi a nuanţelor puternice se produce firesc, însă nu fără strădanii şi o dedicare cu conştiinciozitate totală sarcinilor de model.                               

Răpitoare în haine de mireasă indiană 

În cele două luni scurse de când a acceptat job-ul în India, cariera de model a frumoasei câmpulungence Lavinia Grigore se conturează tot mai pregnant, graţie numeroaselor şi interesantelor proiecte profesionale în care este implicată. Încet-încet, New Delhi începe să nu mai aibă secrete pentru musceleanca cooptată în evenimente fashion şi de socializare, alături de colegii şi prietenii deloc puţini, care contribuie la reuşita unei acţiuni desfăşurate în lumina reflectoarelor. Fie că este vorba despre defilările pe podium, care n-au lipsit de pe agenda superbei tinere încântate de noua experienţă, fie că este vorba despre desele pictoriale realizate împreună cu artişti indieni, al căror stil de lucru se încadrează pe deplin în rigorile asiatice, pentru ca rezultatul să fie perfect. Lavinia gustă din plin combinaţia între tradiţional şi modern, exploatată intens de designerii şi stiliştii indieni, având ca finalitate o explozie de culoare, care cucereşte iremediabil camera foto ori tv. La fel, publicul copleşit de perfecţiunea artei căreia îi slujeşte şi fata din Muscel, indiferent că frunzăreşte o revistă de profil cu notorietate în India ori urmăreşte colecţia unui creator de modă local, ale cărui haine Lavinia a avut bucuria să le poarte în cadrul evenimentelor de gen. 

Moda indiană, având o doză de spectaculozitate mult peste cea europeană, ne înfăţişează o Lavinia mai radiantă ca oricând, probabil, şi datorită optimismului emanat de tonurile vibrante ale ţinutelor şi machiajelor specifice Asiei şi, în special, acestei ţări fascinante, unde ce îmbracă oamenii, ce mănâncă, ce ascultă înseamnă un ospăţ al simţurilor. Profesionalismul care caracterizează munca deloc uşoară a câmpulungencei a ajutat-o să treacă cu o uşurinţă remarcabilă de la ia românească la saree-ul indian, decorat din belşug cu brodelii, mărgele şi strasuri, în care pozează cu o naturaleţe de parcă l-ar fi purtat dintotdeauna. Mărturie stau fotografiile ilustrând o colecţie de haine de mireasă, care taie respiraţia prin coloritul vesel şi croiala elaborată.     

Şi cum India înseamnă un veritabil festin cultural şi spiritual, Lavinia nu ratează nicio ocazie de a-i descoperi trecutul reprezentat de nenumăratele temple şi edificii istorice şi turistice. N-au fost ratate din itinerarul obiectivelor de vizitat în capitala New Delhi nici clădirile reprezentative pentru arhitectura modernă, care atrag turiştii ca un magnet. Sunt momente de relaxare binemeritate după seri şi nopţi pline, în care musceleanca şi colegele sale, cu care a legat amiciţii ce depăşesc cadrul profesional, trebuie să strălucească. Din câte lasă să se înţeleagă tânăra cuprinsă de mirajul vieţii pe acest continent, timpul se scurge foarte repede, fiind de pregătit eveniment după eveniment: festivaluri de modă, experienţe la academii de modă, filmări, şedinţe foto recreând parcă atmosfera de Bollywood, apariţii în reviste celebre, cocktail-uri şi recepţii private. 

Cunoscuţii din ţară, care continuă s-o felicite pentru succesul profesional, dobândit nu fără eforturi intense şi fără stricteţea vieţii de model, care obligă la sacrificii, au remarcat că aerul din India îi prieşte tinerei, care arată din ce în ce mai bine. Chiar de nerecunoscut, după cum s-au exprimat câţiva apropiaţi, uluiţi de transformarea pozitivă a modelului într-un timp foarte scurt, din fata inocentă, cu ochi mari, de un albastru magnetic, într-o tânără cuceritoare, plină de sex-appeal. „O rară frumuseţe!, apreciază Silvia Fianu pe pagina de socializare a Laviniei. Autentic românească! Mari succese!” În timp ce Anca Ivanov îi recomandă să aspire mai sus decât se află în prezent: „Lavinia, eu zic că este musai să încerci la Victoria Secret, eşti de acolo!”

Trăsăturile angelice ale muscelencei au propulsat-o printre manechinele selectate pentru a prezenta cele mai proaspete colecţii ale designerilor locali în cadrul prodigiosului eveniment „India Runway Week”, un show de modă bianual, care se ţine în aprilie şi septembrie, destinat în special tinerelor talente, pentru a-şi prezenta realizările în domeniu, cu prilejul celor două ediţii, de vară şi de iarnă.

The most visited gambling websites in The UK