Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungeanul Ştefan Badea, alături de colegii săi de la Vocea României Junior, într-un videoclip lansat de INNA

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 4097

b_400_250_16777215_10_images_2177_Clipboard02.jpgVestea care ne încălzeşte aceste sărbători şi care nu se poate să nu-i facă mândri pe câmpulungenii conectaţi la show-ul „Vocea României Junior” şi nu numai pe ei: Ştefan Badea cântă şi dansează, alături de coechipierii săi, într-un videoclip lansat de antrenoarea lor, INNA, imediat după încheierea concursului câştigat de o fetiţă din echipa lui Marius Moga. Piesa pregătită de artista de talie internaţională împreună cu copiii săi are, aşadar, un videoclip oficial: „Kids in Town”. Iată cum o tânără speranţă din orăşelul de munte fără speranţă face primii paşi în industria muzicală de nivel naţional, graţie acestui show de televiziune, gustat de public de la prima ediţie. Mai multe amănunte despre piesă, echipa de producţie, dar şi despre reacţiile celor implicaţi într-un proiect extraordinar aflăm de pe portalul concursului destinat copiilor înzestraţi artistic din România.                      

„Echipa INNA, reunită sub numele The Kidz, a înregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri a artistei. „Kids în Town” este produsă de David Ciente („Gimme Gimme”, „Dale Papi”) şi compusă de Eric Turner (cunoscut pentru piesele „Written in the Stars”, cu Tinie Tempah, „BOP BOP”, cu INNA) şi Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son). „Sunt recunoscătoare pentru experienţa Vocea României Junior şi mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoşi şi minunaţi. Le mulţumesc pentru încredere şi sper că le-am făcut o surpriză plăcută cu această piesă. Am simţit că li se potriveşte şi exprimă spiritul lor de artişti: liberi, creativi, cool, talentaţi.”, a spus INNA.

INNA s-a implicat şi în regia acestui videoclip, împreună cu Khaled Mokhtar, care a şi filmat, a stat pe set alături de copii, la studioul G1, şi s-a distrat împreună cu ei şi Lori Ciobotaru, co-antrenorul INNEI de la Vocea României Junior. „Energia de la filmări a fost incredibilă, s-au bucurat că s-a reunit echipa, am trăit totul la intensitate maximă şi m-au impresionat a nu ştiu câta oară, sunt foarte buni.”, a mai spus artista. 

Sonia Apostol, Ştefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitraş, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru şi Andreea Sălăvăstru sunt The Kidz în Town, cu atitudine cool, voci incredibile, care încheie concursul ca o adevărată echipă, lansând prima lor piesă. „Când am ajuns la studio şi am ascultat piesa prima dată, mi-au dat lacrimile şi mi-am strâns colegii în braţe. Nu mi-a venit să cred că această piesă minunată este pentru noi.”, a spus Voicu. „La blind-uri, am spus că îmi doresc o piesă de la antrenorul în echipa căruia voi merge. INNA mi-a îndeplinit dorinţa şi mă bucur că prima mea piesă este împreună cu toţi colegii mei din echipa INNA, pe care îi iubesc mult.”, a spus Alexia. „Încă o dovadă că INNA are un suflet măreţ: ne-a reunit şi ne-a dat şansa să lansăm o piesă proprie, compusă şi produsă de artişti internaţionali cu care şi ea lucrează.”, a declarat Andrei, finalistul INNEI. „Suntem fericiţi şi suntem mândri că am avut ocazia să filmăm un videoclip cu INNA şi Lori, ne-am simţit artişti adevăraţi.”, au adăugat Andreea, George şi Ştefan. „O întreagă echipă ne-a ajutat să arătăm minunat şi să fim cei mai tari artişti.”, au spus Sonia şi Eva.” (sursa: Vocea României)

Îndelung felicitat pentru performanţa de a lucra, la vârsta lui, încă fragedă, cu profesionişti desăvârşiţi şi o artistă aplaudată oriunde concertează în lume, Ştefan Badea a transmis mulţumirile sale celor de la care a primit un sprijin uriaş: Anamaria Hâncu, Lori Ciobotaru, INNA şi Global Records! Mulţumiri pe care le-a însoţit de următorul mesaj: „În spatele marilor succese se află oameni minunaţi, care fac ca visele să devină realitate.” Traseul câmpulungeanului s-a oprit înaintea semifinalei, dar, în ciuda faptului că n-a reuşit să meargă mai departe, INNA rămâne pentru Ştefan Badea un om minunat cum altul n-a cunoscut până la vârsta sa, căreia îi este recunoscător pentru toate clipele de neuitat.      

„Mi s-a rupt sufletul când ţi-am văzut chipul atât de abătut, dar tu nu ai nevoie de consolare, ci de sincere felicitări! Cu siguranţă, vocea ta caldă oglindeşte sufletul tău şi asta te va ajuta să ajungi mare în muzică; eu am încredere în acest lucru! Pentru mine - şi pentru mulţi alţii - eşti un câştigător şi încă o dată îţi mulţumesc pentru privilegiul de a te fi ascultat! Te voi urmări şi susţine în continuare şi Dumnezeu să te ajute să ajungi unul dintre cei mai mari cântăreţi ai României! Mult succes, Ştefy, şi nu uita: ai deja o mulţime de fani şi asta e cea mai importantă realizare! Ai fost genial! Luptă în continuare, căci asta e viaţa, o continuă luptă!”, i-a transmis, cu prietenie, Ştefan Uhrec lui Ştefan al nostru, vocea de aur a Câmpulungului. Cu o lună înainte ca Ştefan să părăsească concursul, tizul său mărturisea: „Acest „copil minune” mi-a plăcut cel mai mult, seara trecută, la „Vocea României Junior”! Nu pot înţelege cum, la o vârstă atât de fragedă, poţi să simţi şi să transmiţi în acest fel! O interpretare exact pentru sufletul meu şi, după părerea mea, extraordinară!”

 

The most visited gambling websites in The UK