Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lavinia Grigore face carieră în India

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2573

b_400_250_16777215_10_images_2169_Clipboard08.jpgPentru câmpulungeanca Lavinia Grigore a început o primăvară indiană, graţie noului job obţinut la o agenţie internaţională de modele, cu sediul în Spania, care are o filială şi în India. Pe 2 martie, a zburat din Londra către New Delhi, unde superba musceleancă a început o viaţă nouă şi total diferită. Astfel, din 3 martie, Lavinia, care reprezintă de ceva timp „Rue des Modeles”, a devenit fotomodel al Agenţiei „2Angels Models” India. În prima săptămână, după cum dovedesc fotografiile postate pe 10 martie de tânăra care arată senzaţional cu machiajul (de care „responsabil” este Hari Parsad) şi ţinuta de inspiraţie tradiţională, a şi avut prima şedinţă foto, în ale cărei pauze s-au desfăşurat „sesiuni” generoase de selfie-uri cu echipa de stilişti. Mai mult decât atât, Lavinia pare că s-a împrietenit cu noii colaboratori, care au primit-o cu braţele deschise.   

Înainte de a părăsi România, pentru acest interesant şi inedit angajament, Lavinia şi-a completat portofoliul cu încă un eveniment pentru promovarea căruia a fost folosită imaginea sa: Romanian Fashion Philosophy, acţiune programată între 21-24 martie 2017. Perfecţiunea formelor corpului şi a trăsăturilor feţei este dată ca exemplu tinerelor care aspiră la o carieră în domeniul frumuseţii, cu condiţia de a avea peste 14 ani şi peste 1,75 metri, dar şi băieţilor, cu aceeaşi cerinţă de vârstă, însă cu înălţimea peste 1,82 metri. Casting-ul s-a ţinut pe 1 martie, la un hotel bucureştean, însă manifestarea, care va avea loc în intervalul precizat, reprezintă a doua ediţie a Romanian Fashion Philosophy, la Palatul Bragadiru Bucureşti, în cadrul căreia „peste 40 de designeri din întreaga lume îşi vor prezenta colecţiile AW17/18 (n.r. toamnă-iarnă 2017-2018), printre care: Mirela Diaconu, Gina Cas, Alexandra Calafeteanu, Mineli, Catch Michelle şi designeri de top din SUA, Italia, Portugalia, Spania, Rusia, Arabia Saudită, Turcia, studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de modă din Bucureşti, Cluj, Oradea sau Iaşi, dar şi ai unor organisme private din Capitală - Institutul de Modă Salomeia Truţă şi Atelierele ILBAH. Deschiderea celei de-a doua ediţii Romanian Fashion Philosophy va fi făcută de o colecţie realizată de studenţii de la UNArte, colecţie coordonată de Venera Arapu, iar ultima prezentare din cadrul evenimentului va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 22.00, şi va aparţine Agathei Ruiz de la Prada, invitat special al evenimentului, una dintre cele mai bune creatoare de modă din lume, creaţiile sale fiind expuse la Muzeul de Artă Modernă din Paris, dar şi în alte locuri similare din Japonia, India şi America Latină.”, redăm un fragment din prezentarea realizată pe pagina evenimentului.  

Că Lavinia simte deja o nostalgie după cei de acasă, împreună cu care a realizat atâtea lucruri minunate, o arată câteva “mostre” din pictorialele extraordinare având ca autori fotografi tineri şi extrem de talentaţi. Unul dintre aceştia este David Ghişa, căruia îi aparţine o realizare de zile mari, avându-le protagoniste pe fetele de la „Rue de Modeles”, Lavinia şi Alexandra. De partea de make-up s-a ocupat Inna Lupu, de cea de hairstyling, Ionuţ Broască, iar rochiile îi aparţin Oanei Nuţu. Shooting-ul a avut loc la The Vanity Studio. 

The most visited gambling websites in The UK