Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Şezătoare de Mărţişor”, la Rucăr

  • Written by Claudiu VIŞAN
  • Hits: 2218

b_400_250_16777215_10_images_2165_martisor.jpgNici n-au apucat să-şi tragă sufletul după „Şezătoarea cu cântec” de Dragobete, căci rucărenii de la „RegalIa” se şi pregătesc să bifeze pe agenda de evenimente o acţiune similară: „Şezătoarea de Mărţişor”. Manifestarea se desfăşoară cu o zi înaintea celei de la Podu Dâmboviţei, sâmbătă, 4 martie, la Muzeul „Zestrea Bunicii”. 

Cum superbele muscelence de la Rucăr au arătat de ce sunt în stare, şi la cântec, şi la lucru, participanţii sunt siguri că vor avea o zi de neuitat, aşa cum a fost şi cea dedicată Dragobetelui, pretext de aducere în actualitate a obiceiurilor zonei, care, „exploatate” cu inspiraţie, pot constitui un magnet pentru turiştii îndrăgostiţi de tradiţional şi românesc. Iniţiativele Siminei Dulamă şi ale colegilor săi din Asociaţia „RegalIa” sunt susţinute şi apreciate de consăteni, care i-au transmis mesaje de încurajare. „Rucărenii sunt oameni primitori şi încearcă prin această frumoasă iniţiativă a Siminei Dulamă să promoveze tradiţiile şi obiceiurile zonei noastre. Suntem alături de Asociaţia „RegalIa” şi la fiecare eveniment nu vom lipsi.”, este unul din numeroasele mesaje transmise pe pagina de socializare a asociaţiei.     

The most visited gambling websites in The UK