Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Jojo a ales-o pe câmpulungeanca Diana Vasiloiu pentru a fi imaginea colecţiilor sale de bijuterii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2443

b_400_250_16777215_10_images_2163diana.jpgOdată lansată în afacerea cu bijuterii, frumoasa Jojo, care a cunoscut celebritatea după ce a fost cooptată în trupa de umor „Divertis”, la începutul anilor 2000, avea nevoie de un film de prezentare a creaţiilor sale născute dintr-o pasiune simţită dintotdeauna. Designerul Cătălina Grama a ales-o pentru promovarea celor mai preţioase piese ale colecţiei sale pe Diana Vasiloiu, câmpulungeancă de fel, model cu state vechi. Diana a fost, fără să greşim, primul model cu origini câmpulungene, care a făcut pasul într-o perioadă în care alte fete nici nu îndrăzneau să viseze că este posibil să reuşească în industria frumuseţii. Practic, Diana Ioana Vasiloiu a fost o deschizătoare de drum pentru tinerele din Muscel, pătrunzând într-un domeniu cu rigori şi sacrificii, pe când avea numai 15 ani. Se întâmpla în anul 2004, când a fost descoperită de deţinătoarea unei agenţii de modele din Piteşti. La vremea respectivă, Evenimentul Muscelean a încurajat ascensiunea adolescentei, care a avut curajul să răzbească în lumea dură a modelling-ului, unde concurenţa şi restricţiile le fac pe multe dintre aspirante să se răzgândească. 

„Am avut plăcerea să lucrăm alături de frumoasa Diana Vasiloiu, noua imagine „Gramaldy”

În urmă cu un an şi jumătate, cunoscuta actriţă şi vedetă de televiziune Cătălina Grama, Jojo, pe numele de scenă, le relata cititorilor blogului său despre un vis împlinit: „Gramaldy”. Este numele colecţiei de accesorii lansate de superba blondă în 2015, formată din piese de inspiraţie boho, casual şi clasică: cercei, coliere, inele, brăţări, din aur şi argint, cu diamante, cu perle şi cristale în diferite culori. Au atras imediat atenţia doamnelor şi domnişoarelor colierele şi brăţările care conţin textul „Iubesc”, susţinut de un lănţişor foarte fin. De altfel, întreaga creaţie semnată Cătălina Grama poartă acest laitmotiv puternic, împrumutat de bijuterii şi genţilor unicat ale designerului, care a adăugat portofoliului de accesorii şi alte piese: poşete, saci de spate, încălţăminte. Pe parcurs, „Iubesc” a fost urmat de alte cuvinte dragi femeilor: „Primăvara”, „Mărţişor”, „Visătoare”.

„Numele “Gramaldy” are o semnificaţie puternică. Totul a pornit de la numele fiului meu: Grama. Apoi a fost o joacă şi o căutare întreagă pentru terminaţie. În cele din urmă, am ajuns la “Gramaldy”. Am vrut să fie elegant şi să reprezinte întocmai designul şi mesajul bijuteriilor mele.”, este mărturisirea Cătălinei Grama în momentul lansării colecţiei, însoţind mesajul de o fotografie în care apare câmpulungeanca Diana Vasiloiu, printre primele fete, dacă nu chiar prima, lansate în modelling, într-o perioadă în care Câmpulungul sărăciei şi al deznădejdii bâjbâia, după prăbuşirea industriei locale, neştiind în ce direcţie s-o apuce.

Diana a ales o carieră de model, pe când era doar un copil. La 16 ani, câştigase deja titluri de frumuseţe la concursuri naţionale şi internaţionale. Zece ani mai târziu, a continuat să primească angajamente, unul dintre acestea fiind din partea lui Jojo, care a apelat la serviciile câmpulungencei, pentru spotul de promovare a proiectului „Gramaldy”. Filmările s-au derulat în vara anului 2015, însă cel mai bine relatează acele clipe memorabile creatoarea brandului. Iată ce a consemnat pe blogul său sub titlul „Pregătiri pentru campania de toamnă „Gramaldy”, 18 august 2015: „Astăzi, vă voi povesti despre oameni deosebiţi şi trăiri intense, despre împlinirile mele şi bucuria sinceră de a îmi materializa un vis… “Gramaldy”! Experienţa de la shootingul şi filmările pentru spotul „Gramaldy” a fost cu totul aparte, precum povestea în sine. Familia, moştenirea spirituală, legăturile puternice sunt esenţa campaniei care dezvăluie, în fond, dragostea mea pentru bijuteriile ce spun o poveste.

Atmosfera a fost minunată, mulţumită oamenilor speciali alături de care am lucrat şi am realizat lucruri măreţe. A fost de-a dreptul fascinant să mă aflu de partea cealaltă a camerei, în primul rând, pentru că am realizat că meseria de regizor nu este deloc uşoară, chiar şi atunci când vorbim despre un spot de câteva minute. Am fost surprinsă să descopăr că experienţa de 14 ani din faţa camerelor de filmare m-a ajutat enorm, deoarece mi-am format cu uşurinţă o viziune de ansamblu asupra a ceea ce mi-am dorit să realizez. (...) Cele două zile, pe care le-am trăit împreună cu echipa, au fost încărcate de emoţie… Sprijinul, înţelegerea şi respectul reciproc sunt cuvintele ce caracterizează echipa mea; Horia Stan s-a ocupat de film şi fotografii, Alina Boitor, de machiaj, Irina Curtu, de hairstyling, iar Roxana Crişan, de producţie. Paul Ipate mi-a împărtăşit experienţa sa de pe platourile de filmare şi am creat împreună o poveste aparte, o producţie Grama Vision (...).

Am avut plăcerea să lucrăm alături de frumoasa Diana Vasiloiu, noua imagine „Gramaldy”, care a reuşit să aducă şi mai multă energie pozitivă echipei noastre. (...) Aştept cu nerăbdare să vă povestesc şi despre cadrul cu adevărat splendid: Conacul Polizu, un loc cu totul deosebit, care ne-a ajutat să creăm o atmosferă inedită şi să ne simţim binecuvântaţi că trăim asemenea momente.”

După lansarea proiectului, Cătălina Grama a trecut din spatele camerei în faţa ei, promovându-şi ea însăşi bijuteriile, în ambianţa din „La Dolce Vita”. Instantaneele în care Cătălina apare alături de Diana Vasiloiu, într-o atmosferă destinsă, în pauzele de la filmări, arată o apropiere prietenească a celor două. „Cu regina selfie-ului” îşi intitulează Jojo una dintre fotografiile realizate de Diana, a cărei imagine a fost „împrumutată” colecţiilor “Gramaldy Legacy” şi “Gramaldy Lace”. „Perfect match! Frumoasa Diana Vasiloiu poartă inelul nostru Legacy şi colierul Lace.”, îşi prezintă Cătălina două dintre piesele de bază. Ulterior, creatoarea de accesorii şi-a folosit propria frumuseţe pentru promovarea podoabelor, în special a celor casual şi classy. 

În urmă cu 12 ani, Diana a fost promovată intens de Evenimentul Muscelean

Tânăra, singură la părinţi, s-a născut pe 21 iunie 1989, la Câmpulung. Potenţialul Dianei Vasiloiu de a face o carieră în lumina reflectoarelor a fost remarcat de Lavinia Năstase, la sfârşitul anului 2004. Era pe atunci elevă la Colegiul „Dinicu Golescu”, profilul Filologie. Adolescenta nu se gândea să se înscrie la cursurile organizate de agenţia Laviniei, dar a fost convinsă de o prietenă din copilărie să facă acest pas. „Lavinia Năstase m-a văzut şi a exclamat: „Este fata pe care am aşteptat-o atâta timp”. Dar mi-a zis că mai trebuie să slăbesc ca să ajung departe. Am slăbit şase kilograme într-o lună.”, şi-a amintit Diana primii paşi în modelling, la începutul lunii septembrie 2004. De-a lungul a şase săptămâni, a urmat un regim alimentar draconic. „Mănânc portocale şi un iaurt pe zi. Ca să rezist la şcoală, am ţinut alt regim, cu lactate, fructe, legume, pui fript. N-aveam voie să combin puiul cu peştele sau carnea de vită. Până la ora 15.00, nu mănânc nimic, nici apă nu beau. Abia după amiază mănânc un fruct sau o salată. Am început să mă obişnuiesc cu ideea. La început, părinţii n-au fost de acord, dar acum mă susţin.”, povestea tânăra, în urmă cu 12 ani.

Primul eveniment notabil: Festivalul “Bucharest Fashion Week” 2005, unde a purtat ţinute ale unor case de modă celebre. „Prima dată când am urcat pe scenă, am avut emoţii, dar încercam să le maschez. Ca să merg cu tocuri, am exersat şase săptămâni.”, spunea tânărul model, care, la o înălţime de 1,77 metri, se considera „micuţă”, pentru că la Bucureşti s-a aflat printre manechine de 1,82-1,83 m. Pe 4 martie 2005, a câştigat titlul „Miss Argeş”, la concursul de la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti, fiind desemnată cea mai frumoasă argeşeancă din cele 18 pretendente. Diana Vasiloiu a fost recompensată şi cu o excursie la Monte Carlo, în vara anului 2005. În plus, a reprezentat Argeşul la “Miss România”, unde s-a situat pe locul IV.  

Înainte, însă, Lavinia Năstase a dus-o în Italia, la Milano, unde a fost recrutată de cea mai importantă agenţie de fotomodele. În acel an, ziua de naştere, 21 iunie, a petrecut-o la Salsomaggiore, localitatea în care se organizează concursul “Miss Italia Nel Mondo”. Atunci, Diana doar a asistat la evenimentul la care avea să participe peste patru ani, având ocazia să-i admire pe invitaţi: Maradona, cu care a făcut câteva fotografii, Moran Athias, fosta iubită a lui Adrian Mutu, Gigi D’Alesio şi mulţi alţii. La scurt timp, a luat parte la filmările desfăşurate la Monte Carlo, pentru Fashion TV. La Saint Tropez, Diana s-a numărat printre modelele care au prezentat pentru cel mai important post de televiziune dedicat creatorilor de modă, moment urmat de o petrecere a Casei „Christian Dior”. 

De pe litoralul Coastei de Azur, Diana Vasiloiu s-a întors pe cel de la Mamaia, fiind solicitată să participe la festivalul Fashion Summer şi Fashion TV Models Awards. Aici a avut prezentări pentru creatori consacraţi, Cătălin Botezatu, Dana Coteanu, Laura Olteanu, Mihai Albu. După festival, a stat la Monte Carlo, unde a filmat din nou pentru Fashion TV. Dintre proiectele sale amintim: numeroase parade ale modei, printre care cea inclusă în programul prilejuit de încoronarea prinţului Albert de Monaco, 

 

interviuri la posturi tv naţionale, reclame, promovarea produselor unor magazine de haine on-line, diferite târguri în ţară şi în afară, unde a fost solicitată ca hostess.

În 2009, Diana Vasiloiu a câştigat titlul „Miss Balcani”, la concursul „Miss Italia Nel Mondo”, faza Europa de Est, ţinut la Teatrul Naţional din Timişoara, pe 25 aprilie. Pe atunci, Diana avea 19 ani şi era studentă în Bucureşti, la ASE. Titlul de cea mai frumoasă fată din Balcani a propulsat-o între cele 50 de finaliste ale „Miss Italia Nel Mondo”, finala din 27 iunie, găzduită de Jesolo, lângă Veneţia.

The most visited gambling websites in The UK