Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Botezatu i-a palpat sânul unei fete din Lereşti, ca să se convingă că este natural

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 5043

b_400_250_16777215_10_images_2160_Clipboard08.jpgFormele generoase ale unei lereştence, „blonda supremă” din fruntea “armatei de ţărăncuţe” cu care şi-au măsurat cunoştinţele de cultură generală invitaţii lui Dan Negru, i-au făcut pe Cătălin Botezatu şi pe colegii săi de platou să se îndoiască de naturaleţea lor. Roxi, din Lereşti, i-a asigurat pe sceptici că este cât se poate de naturală şi că ceea ce văd aceştia reprezintă opera Mamei Natura, nu a unui chirurg plastician. Ca să elimine îndoiala colectivă produsă de mărimea şi fermitatea sânilor fetei, Bote s-a „sacrificat” pentru camarazi şi public şi a examinat cu mâna materialul controversat, după care a concluzionat: „Sunt naturali!” Chiar s-a jurat că ceea ce a palpat este autentic şi că prezentarea impecabilă se datorează lenjeriei intime, care accentuează sex-appeal-ul concurentei. Cu astfel de scene picante, show-ul a fost asigurat la a cincea ediţie a emisiunii „Te pui cu blondele?”, difuzată miercuri, 8 februarie 2017, având ca temă „Fete de la ţară versus băieţi de la oraş”. Orăşenii aduşi de Dan Negru să le ţină piept celor 50 de blonde costumate în ii şi fote adaptate tendinţelor secolului XXI au fost Cătălin Botezatu, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan sau, vorba lui Mihai Morar, băiatul de oraş Cătălin Botezatu cu bodyguarzii. Ca loc de baştină, Buzdugan se trage de la Iaşi, Cătălin Botezatu, de la Alexandria, iar Mihai Morar, de la Baia Mare, toate localităţile fiind reşedinţe de judeţ. La vederea tinerelor, una mai „tunată” decât cealaltă, cei trei s-au arătat reticenţi în privinţa domiciliului rural care figura în dreptul fiecăreia. Numele unor sătucuri din Moldova, Oltenia, Muntenia şi Ardeal, de care păreau că nici concurentele, mai familiarizate cu atmosfera de club, n-au auzit, au răsunat la „Te pui cu blondele?” Printre viroagele comunale alese parcă după arhaicul denumirii, şi două localităţi muscelene. Câmpulung Muscel şi Lereşti, de unde se trag concurentele Florentina şi Roxi. 

Câmpulung Muscel, “în găleată” cu sătucuri neştiute ale României 

De bine ce-a fost promovat turistic, la nivel naţional, cu banii europenilor irosiţi pe maculatura scumpă-n draci, Câmpulung Muscel a sunat suficient de rural pentru realizatorii emisiunii difuzate de Antena 1 pentru a-l include printre localităţile din care au provenit „fetele de la ţară”. Din „comuna” Câmpulung a venit în platoul show-ului Florentina, o brunetă care a contat doar numeric în „batalionul” de blonde. Asta pentru că fata de la oraş, după buletin, n-a reuşit să ghicească răspunsul la întrebarea adresată atât invitaţilor, cât şi rivalelor acestora, de Alina Eremia, de pe o plajă însorită din Zanzibar. “Capitala cărei provincii italiene este oraşul Milano?: Lombardia, Campania, Calabria şi Sicilia.” Dacă ar fi ales prima variantă, câmpulungeanca ar fi rămas în concurs, ca sprijin pentru lereşteanca remarcată de cum şi-a făcut intrarea în scenă ca „blondă supremă”. Adică blonda care s-a comportat cel mai bine la testele de cultură generală ale realizatorilor. 

Ca o amară consolare, pe rând cu Câmpulungul retrogradat în ochii opiniei publice naţionale la statut de comună (nu că nu l-ar merita) se afla Tecuci. Dar, graţie brandului local, „Muştarul de Tecuci”, toată lumea era la curent cu faptul că Tecuci este oraş. Până la eliminarea reprezentantei noastre, s-a produs „reabilitarea” rangului localităţii, prin precizarea făcută de Dan Negru, potrivit căreia Câmpulung Muscel este oraş. Dar tot „de la ţară” se cheamă că suntem pentru bucureştenii care nu mai asociază Câmpulungul cu nimic, aşa cum a fost cazul „fârtatelui” Tecuci, identificat prin condimentul prezent în alimentaţia românilor.      

Cătălin Botezatu a pus mâna şi a dat verdictul: „Sunt naturali! Jur că sunt naturali!” 

De cum şi-a făcut apariţia Roxi, din Lereşti, “fată crescută cu pâine de secară”, aceasta a produs senzaţie cu formele voluptuoase. De altfel, după acelaşi tipar erau modelate şi restul “leliţelor”, la vederea cărora invitaţii lui Dan Negru au remarcat că „nu par de la ţară”. Dar, pesemne, look-ul îmbunătăţit se datora deschiderii de cabinete estetice la sat ori scăldatului în zer de botox. „Blondei supreme” i-a aparţinut şi prima provocare a serii, adresată lui Daniel Buzdugan: să aleagă o fată din sală, căreia să-i ceară telefonul pentru a-i face o farsă unui cunoscut al acesteia. Misiune îndeplinită parţial cu succes de omul de radio, a cărui operaţiune a fost deconspirată de una dintre amicele posesoarei telefonului. 

Pe măsură ce rândurile înaintează, iar componentele sunt triate de răspunsurile nimerite ori ba, coboară scările şi “blonda supremă”. Când i-a venit rândul lereştencei, considerate cea mai deşteaptă dintre cele 50, să se dueleze cu Botezatu, Buzdugan şi Morar, Dan Negru a avut o primă curiozitate: de unde este tânăra? După ce pe panoul din faţa tinerei au apărut prenumele ei şi denumirea localităţii, Roxi, din Lereşti, Dan Negru aproape că a şocat audienţa musceleană cu următoarea mărturisire: „N-am auzit în viaţa mea de Lereşti!” Negru i-a întrebat şi pe invitaţi dacă ei au auzit de Lereşti. Până să răspundă aceştia, blonda i-a ghidat imaginar pe harta României către judeţul Argeş.

„Cine operează acolo?”, a întrebat-o Cătălin Botezatu, aflat în dubii pe fondul lipsei de zgârcenie cu care era înzestrată superba apariţie din faţa celor patru. „Mama Natură m-a înzestrat.”, s-a fălit aceasta. „Pe bune?!”, au sărit contrariaţi gazda şi oaspeţii săi. „La dispensarul din sat se fac operaţii estetice.”, a găsit Negru explicaţia, urmată de testul practic la care a fost supusă, cu voia ei, fata. „Cătălin, tu ai ochi, vino-ncoace!”, l-a luat de umăr Mihai Morar pe Cătălin Botezatu şi amândoi s-au dus glonţ la „blonda supremă”. „Cătălin are ochi, dar eu am mâini.”, s-a „necăjit” Buzdugan că partenerul său de la radio n-a avut încredere în simţurile lui. Aşa au ajuns toţi patru lângă Roxi, ca să cerceteze de aproape ceea ce nu le venea ochilor a crede: dacă este naturală din cap până în picioare sau a beneficiat de retuşuri la cabinetul plasticianului.   

Verdictul lui Bote nu s-a lăsat aşteptat: „Sunt naturale. Sunt susţinute şi de sutien. Scuză-mă, am pus puţin mâna. Sunt naturale!” „Pe de-a bunelea?”, a mărit suspansul prezentatorul, în încercarea de a smulge şi alte comentarii savuroase. „De departe par mai mari.”, a adăugat Botezatu. „Am văzut şi eu multe la viaţa mea, în emisiune.”, s-a auzit şi Mihai Morar. „Sunt naturale! Jur că sunt naturale. Am pus mâna.”, a garantat Cătălin Botezatu, care a mai atins-o o dată pe fată pe sânul drept. Gestul n-a fost făcut fără acordul tinerei, care a dat din cap în semn de încuviinţare înainte ca Botezatu să probeze materialul. 

Odată stabilit că juna n-a avut de-a face cu bisturiul, grupul s-a depărtat, dar parcă nu le venea să se ţină la distanţă, fără să încerce şi ei. „Hai şi noi! Hai încă o dată!”, a făcut Dan Negru pe instigatorul pentru Morar şi Buzdugan. I-a oprit Botezatu: „Numai specialiştii pun mâna.”, salvând-o pe blondă de „atacul” tovarăşilor. „Ea se gândeşte aşa. Pe câte a pus Cătălin (n.r. mâna), ce mai contează una în plus?”, a comentat Buzdugan. „Sânii naturali se văd, sunt mai moi, iar acum sunt susţinuţi de sutien. Are un sutien cu push-up mai ferm. Oricum, eşti foarte frumoasă şi sunt foarte frumoşi (n.r. sânii).”, a închis subiectul specialistul Botezatu. La final, Negru a repetat numele localităţii, ca să reţină tot poporul unde Mama Natură lucrează fără să facă rabat la calitate: Lereşti.

Fata din Lereşti, singura care a dat toate răspunsurile corecte  

Şi pe partea de cultură generală, musceleanca a avut o prestaţie foarte bună, care a menţinut-o în concurs până la final. Prima încercare căreia a trebuit să-i facă faţă a fost o întrebare aleasă de Botezatu dintre domeniile afişate pe panou: mai precis, o întrebare lansată de Adda, care a concertat, de curând, într-un club câmpulungean. „Cum se numeşte diagrama simbolică, suport de meditaţie, în budism şi hinduism?”: Tantra, Menorah, Mandala şi Nirvana. Mult prea uşor pentru designerul care s-a declarat pasionat de budism: Mandala. Şi pentru lereşteanca Roxi, care a mers în runda următoare, pe durata căreia a dat răspunsul corect la toate întrebările. Inclusiv la ultima, cu care au câştigat cei trei, Morar, Buzdugan şi Botezatu: “Dacă vrei să depui o floare la mormântul acestui domn (n.r. în fotografie, Avram Iancu, pe care unele concurente nu l-au recunoscut), unde trebuie să mergi?” Roxi a fost singura care a scris corect pe cartonaş: Ţebea. Însă băieţii au decis să se oprească după ce au eliminat trei dintre cele şase adversare rămase în această fază finală. N-au concurat pentru premiul cel mare, care impunea scoaterea din show şi a ultimelor trei fete, pe motiv că Botezatu s-a vrut, pentru prima dată, câştigător la blonde. Astfel, „băieţii de la oraş” au învins „fetele de la ţară”, deşi au existat trei, printre care şi lereşteanca, neeliminate. 

The most visited gambling websites in The UK