Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După o câmpulungeancă, concurentă la “Te pui cu blondele?”, pe Glob trăiesc 80 de miliarde de oameni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2156

b_400_250_16777215_10_images_2159_Clipboard06.jpgÎn “armata” de blonde ale lui Dan Negru, care şi-au măsurat inteligenţa cu cei trei invitaţi simpatici ai ediţiei de săptămâna trecută a emisiunii „Te pui cu blondele?”, având ca temă „Pufoşi versus Sportivi”, s-a aflat şi câmpulungeanca Isabela. Prestaţia ei uluitoare a constituit subiectul unei ştiri pe site-ul emisiunii, care a sunat astfel: „Dragi pufoşi, dragi stufoşi, „câţi suntem pe Pământ?”, grea întrebare, grea! 3 milioane, 80 de miliarde, 200 de miliarde? Populaţia Globului numără 7,4 miliarde de oameni! Nu şi pentru o pufoşică, care crede că doar ea şi încă 2,99 de milioane de persoane locuiesc pe Terra, adică trei milioane de pământeni. Vai, vai! Tânăra a oscilat: de la 3 milioane de locuitori, a ajuns la 80 de miliarde de pământeni, ba chiar şi 200! Vaaaai, Geografia nu mai e printre disciplinele şcolare sau ce se întâmplă?” N-a fost chiar o publicitate pozitivă pentru Câmpulung, locul de baştină fiind dezvăluit de concurentă, la întrebarea comună a lui Dan Negru şi Cătălin Moroşanu. Kickboxerul  Moroşanu i-a avut în echipa „sportivilor” pe Ruby şi Dorian Popa, mari pasionaţi de fitness, având de înfruntat, în chestiuni de cultură generală, 50 de „pufoase”, care trec rar sau deloc pe la sală.    

Blondele, care s-au împuţinat, după ce le-au primit în rândurile lor pe brunete şi roşcate - au primit chiar şi bărbaţi din acest sezon -, sunt aşezate pe 7 rânduri, ordonate după performanţele fetelor (şi băieţilor) la testele de cultură generală ale realizatorilor emisiunii. Deasupra tuturor se află „blonda supremă”, considerată cea mai deşteaptă dintre cele 50 de participante. La penultima emisiune a noului sezon, în care „sportivii” Ruby, Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu au avut de înfruntat armata de „pufoşi”, în rândul II „valoric” s-a remarcat o tânără din Câmpulung. După ce a reuşit să ghicească răspunsul corect la întrebarea adresată şi sportivilor, şi „pufoaselor”, Isabela, operator sondaje, din Câmpulung Muscel, „a făcut-o de oaie” la o întrebare mai uşoară decât prima. 

Pentru a spori atractivitatea concursului, „blondele” îşi manifestă diferite curiozităţi legate de invitaţii lui Dan Negru, pe care, câteodată, îi supun unor provocări. De pildă, câmpulungeanca Isabela, roşcată, nu blondă, i-a cauzat o creştere a tensiunii lui Moroşanu cu următoarea confesiune: „Mie îmi plac foarte mult băuturile acidulate. Aveţi o problemă cu asta?” „Isabela! Isabela! Vrei să-ţi arăt eu ţie ce înseamnă o băutură acidulată?”, a fost reacţia lui Cătălin Moroşanu. Ca să-l irite mai tare, Dan Negru a întrebat publicul dacă consumă băuturi acidulate, obţinând, aşa cum se aştepta, un răspuns afirmativ. În încercarea de a-i determina să renunţe la sucurile carbogazoase, pugilistul s-a dat ca exemplu pe el, care nu consumă decât apă plată. Mai mult decât atât, le-a promis un experiment, în urma căruia s-a declarat convins că, toată viaţa, vor bea numai apă plată. Dar ca să-şi ţină demonstraţia în platoul emisiunii, avea nevoie de un suc „cu bule”, un aragaz şi un ibric în care să fiarbă lichidul. 

Până s-a adunat „logistica” cerută de Moroşanu, provocat de fata din Câmpulung, invitaţii şi „blondele” au avut de răspuns la întrebarea dintr-unul dintre domeniile alese de pe panou: „Cea frumos curgătoare”, care făcea referire, bineînţeles, la „Ozana cea frumos curgătoare” din „Amintirile din copilărie” ale lui Ion Creangă. “Ce râu este cunoscut şi sub denumirea de „Ozana”?” îl viza pe moldoveanul Cătălin Moroşanu, având ca variante de răspuns: Siret, Olt, Neamţ, Bega. Răspuns corect: Neamţ, pe care luptătorul cu rădăcini moldovene n-avea cum să-l rateze. 

L-a ghicit şi câmpulungeanca, printre puţinii de pe rândul ei care au ştiut sau au nimerit din întâmplare că râului Neamţ i se mai spunea şi Ozana. Prima spre care s-a îndreptat interesul prezentatorului şi al invitaţilor săi, nerăbdători să afle cine merge mai departe şi cine pleacă acasă de pe rândul II, a fost Isabela. „De unde eşti, Isabela?”, au întrebat-o pe roşcată Dan Negru şi Cătălin Moroşanu. „Sunt din Câmpulung.”, a venit răspunsul fetei. „Moldovenesc?”, a continuat „interogatoriul” Moroşanu. „Argeş.”, l-a lămurit musceleanca. Cinci au fost eliminaţi, doi au rămas, printre care şi Isabela. Ea şi colegul salvat au avut de trecut testul balonului, la finalul căruia unul accedea în runda următoare. Un balon, care este umflat progresiv, este pasat de la un concurent la celălalt, în măsura în care cel în ale cărui mâini se află răspunde corect la întrebarea adresată. Dacă balonul se sparge până la „livrarea” informaţiei aşteptate, concurentul este eliminat. Pe Isabela a scos-o din concurs populaţia Globului, pe care aceasta n-a nimerit-o din cinci încercări, aproape şase. „Câţi suntem pe Pământ?”, a întrebat-o Negru pe concurenta din Câmpulung, care a bâjbâit între: 3 milioane, 20 de miliarde, 8 miliarde, 80 de miliarde, 50 de miliarde şi, când să pronunţe următorul număr, 200..., balonul a pocnit. „7 miliarde suntem!”, a explodat şi Dan Negru, care a remarcat bucuria concurentului salvat de neştiinţa colegei, la care n-a mai ajuns balonul buclucaş. „Măi, Isabela, cum să fim, măi, 3 milioane pe Pământ?!”, a dojenit-o prezentatorul, în timp ce invitaţii lui îl felicitau pe băiatul salvat, pe motiv că a fost excepţional şi că are o inteligenţă extraordinară. Numai că n-apucase s-o arate. 

Dorian Popa a mai răsucit o dată cuţitul în rana Isabelei, comparând încercarea ei de a se apropia de adevăr cu strădaniile vânzătorilor ambulanţi de la semafoare, care încearcă să găsească clienţi în rândul şoferilor pentru un ştergător: „30 de lei!” „Cum, mă, 30 de lei?” „5!” Aşa şi aici. „3 milioane.” „Nu.” „80 de miliarde!”, a ironizat sportivul cântăreţ saltul uriaş de la un răspuns la altul. Moroşanu şi-a ţinut experimentul, punând sucul la fiert, din care, după evaporarea lichidului, a rămas, cum era de aşteptat, o negreală greu de eliminat de pe interiorul recipientului. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK