Menu
TRAFIC

Musceleanca Anda Georgescu, stagiar la un radio din Los Angeles

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2423

b_400_250_16777215_10_images_2156_Clipboard16.jpgÎn weekend, această tânără le ura „O zi frumoasă!” cunoscuţilor din Los Angeles, unde trăieşte în prezent şi unde a urmat o facultate de muzică, la University of Southern California. Este Anda Georgescu, fiica lui Vasile Georgescu, patronul brutăriei Gesian Exclusive Pan, care, de mică, şi-a dorit o carieră în domeniul artistic. Iar părinţii au încurajat-o să-şi urmeze visul, înscriind-o de la vârsta de opt ani, în paralel cu Şcoala de Arte, şi la o agenţie de modelling, unde a învăţat mişcare scenică, un pic de actorie şi, în general, să nu aibă inhibiţii în faţa camerei de filmat ori fotografiat. Încă de atunci s-a remarcat în rândul colegelor care au urmat în acelaşi timp şcoala de modele, lăsând impresia că fotograful este cel mai bun prieten al său. La începutul lunii decembrie a anului 2005, Evenimentul Muscelean o prezenta cititorilor săi pe micuţa Anda Elena Georgescu, despre care consemna: „După ce vine de la şcoală, îşi consultă agenda din acea zi - jocuri pe calculator, desene animate - după care revine la probleme serioase. O ajută şi talentul, de aceea, fetiţa în vârstă de opt ani a fost înscrisă de părinţi la Şcoala de Arte din Câmpulung, unde studiază vioara. Este elevă la Şcoala Generală nr.3 „Nanu Muscel”, în clasa a II-a, şi, fiindcă este un copil încântător, a absolvit cursurile de modele, clasa prichindei.” Au trecut de atunci 11 ani, iar tânăra, care, pe 23 decembrie, a împlinit 19 ani, a simţit gustul succesului. În bună parte, studiile muzicale s-au consolidat la Bucureşti, la Compania de Artişti, şi în Statele Unite ale Americii, unde a studiat la prestigioasa universitate californiană. În prezent, Anda trăieşte la Los Angeles şi este stagiar la Power 106 FM. 

Pe parcursul anilor, ziarul nostru a prezentat evenimentele în cadrul cărora Anda Georgescu s-a remarcat fie individual, fie alături de colegi. Una dintre realizările şcolăreşti a reprezentat-o menţiunea obţinută pentru interpretare, la a doua ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Francofonă „Francochanson”, de la Buzău, în martie 2011, unde a performat separat de grupul “Arlequin”, al Şcolii nr.3, clasat pe locul I la nivel naţional. Tot în 2011, Anda a reprezentat Câmpulungul şi Muscelul la Festivalul „Cerbul de Aur junior”, un concurs de muzică pentru copii şi adolescenţi, aflat la acel moment la a VI-a ediţie. „Am luat lecţii de vioară şi pian la Şcoala de Arte Câmpulung şi apoi de chitară, la Piteşti. Acum, primesc lecţii de canto la Bucureşti, cu profesorul Dan Dumitriu.”, ne povestea Anda Georgescu, acum şase ani. La început, a cochetat cu muzica populară, dar şi-a dat seama că iubeşte mai mult muzica pop. Cea care i-a descoperit talentul a fost învăţătoarea Monica Pârşan. Începând cu anul 2009, a participat la tot felul de concursuri locale şi naţionale. Prima competiţie muzicală a fost la „Curierul zilei”, unde a luat premiul I. După acest concurs, părinţii Andei au luat legătura cu un profesor de canto şi a început să se pregătească intens. Un alt concurs neratat de adolescentă a fost la Târgu Jiu, „Coloana Infinitului”, de unde s-a întors cu premiul III. La concursul „Flori de gheaţă” a luat premiul „Cristian Alivej”. Împreună cu grupul de canto, a participat la emisiunea „Să v-amintiţi duminica”, moderată de Corina Chiriac, de la Naţional Tv. O altă competiţie bifată de Anda a fost „Mamaia copiilor” 2009, unde a ajuns până în semifinală. 

După absolvirea generalei, Anda Georgescu a studiat în Capitală, la Şcoala Internaţională din Bucureşti (International School of Bucharest), o unitate de învăţământ privată, şi, în paralel, şi-a desăvârşit pregătirea muzicală la Compania de Artişti, ai cărei profesori sunt, potrivit site-ului de prezentare, „personalităţi muzicale cunoscute în industria muzicală şi în showbizz, de la evenimente precum Vocea României şi X Factor, până la scenele Galelor Music Awards.

The most visited gambling websites in The UK