Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Persoanele publice fug de iarnă în destinaţii exotice

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2518

b_400_250_16777215_10_images_2154_Clipboard02.jpgDan Şipoteanu, la „filmări cu Whoopi”, actriţa din „Fantoma mea iubită”  

Dan „Şarpe” Şipoteanu arată mai bine ca oricând. Iar omul arată bine atunci când se simte bine. Şi cum să nu te simţi bine când, în plină iarnă, eşti costumat în bermude şi şlapi, ţinută care nu merge decât pe nisipul fierbinte al plajei?! Pe gustul fostului ales local, care trăieşte viaţa la intensitate maximă, sunt plajele exotice şi, în general, destinaţiile de vis, unde se destinde după un an de muncă, pe parcursul căruia curg concertele susţinute împreună cu colegii săi din trupa DeLaFun. În prezent, artistul, a cărui carieră politică a fost întreruptă temporar de eşecul formaţiunii sale la alegerile din vara trecută, sfidează iarna. Şi nu face rău, fiind complimentat pentru tonusul excelent pe care îl afişează în imaginile postate de departe. 

La sfârşitul săptămânii trecute, Dan Şipoteanu s-a arătat la faţă, în mediul virtual, proaspăt pârlit, vorba prietenilor săi de pe Facebook, mai bronzat decât companioana sa, pe care îndrăgitul interpret a prezentat-o drept: „Colega mea de la Jazz Band, Negril”. „Te mai bronzai puţin şi erai ca şi colega!”, şi-au manifestat simţul de observaţie ascuţit unii dintre internauţii „ciudoşi” pe postura în care se afla protagonistul imaginii. Altul a remarcat că: „Eşti mai bronzat decât ea!” „Şarpe”, stai şi tu mai mult la soare!”, i-au sugerat alţii, în glumă, deşi, vorba unui cetăţean, căruia nu i-a scăpat roşeaţa tenului lui „Şarpe”: „Dane, te-a uitat cineva neîntors la plajă!” „Să o aduci în România!”, i-au sugerat unii dintre camarazii încântaţi de priveliştea oferită de liderul celei mai iubite trupe muzicale din Muscel. 

Şi de parcă frumoasa creolă nu era un motiv suficient de invidie, cu câteva zile înainte, pe 14 ianuarie mai precis, Dan Şipoteanu a oferit unul şi mai puternic. A spart „gura târgului” postând o imagine în care apare „la filmări, cu prietena mea, Whoopi!” Whoopi Goldberg, din celebra serie „Sister Act”, în care juca rolul „călugăriţei” dirijoare a corului de măicuţe. Whoopi Goldberg, „mediumul” din „Ghost”, „Fantoma mea iubită”, cu Demi Moore şi Patrick Swayze, pentru care a şi obţinut, în 1991, premiul „Oscar” pentru „Cea mai bună actriţă în rol secundar”. 

Dan Şipoteanu s-a arătat misterios în privinţa destinaţiei şi a împrejurărilor care l-au adus într-o asemenea companie selectă, dar probabil că, la întoarcerea acasă, nu va scăpa „nedescusut”. Cea mai recentă realizare profesională a sa este piesa „Am să te prind, am să te bat”, sub semnătura DeMoga Music.

b_400_250_16777215_10_images_2154_Clipboard03.jpgDirectorul Şcolii „Sfântul Iacob” a petrecut sărbătorile în Thailanda

Altă persoană publică, foarte cunoscută în municipiu, care s-a relaxat în plină iarnă într-un decor de vis, este directorul Şcolii „Sfântul Iacob”, Claudiu Căţoiu. El şi iubita sa au petrecut vacanţa de iarnă în paradis, în perioada în care România îngheţa la minus 25 de grade Celsius. Printre anunţurile Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, de suspendare şi de reluare a cursurilor, din motiv de crivăţ şi ger năprasnic, regăsim câteva instantanee din staţiunea thailandeză răcorită de briza mării şi verdeaţa palmierilor, din care directorul le-a transmis elevilor, părinţilor acestora şi colegilor de catedră - şi nu numai lor - un călduros „La Mulţi Ani!”  

b_400_250_16777215_10_images_2154_Clipboard04.jpgPrimarul Baciu, de la Corbi, se relaxează în Brazilia

Se află în vacanţă într-o ţară sinonimă cu exoticul, Brazilia, şi excentricul primar de la Corbi, Virgil Baciu. Chiar dacă Corbi s-a rupt de Muscel în urmă cu aproape o jumătate de secol, Baciu este cunoscut şi pe la noi, fiind singurul primar din Nordul judeţului, o zonă de crescători de animale, participant la protestul ciobanilor de la Bucureşti. A fost singurul primar din afara zonei noastre participant la vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Câmpulung şi a şi reuşit să-i strângă mâna în momentul în care şeful statului a coborât treptele Mausoleului Mateiaş, la încheierea festivităţii, gest de care colegii de partid ai lui Baciu, liberalii câmpulungeni, n-au avut parte. Virgil Baciu le-a dat de furcă alor săi din partid cât să-l ţină minte o viaţă, contracandindu-l, la un moment dat, pe Iani Popa la şefia PNL Argeş. Anul trecut, supărat că nu i s-a dat un loc eligibil pe lista PNL a Camerei Deputaţilor, Virgil Baciu şi-a declarat public simpatia şi ajutorul pentru ALDE. Numai că n-a putut pleca el din partid, cu demisie, căci îşi pierdea funcţia de primar. Şi atunci a început să-şi strige susţinerea pentru alt partid, în speranţa că va fi dat afară din PNL, situaţie care nu-i punea în pericol scaunul de „baci” şef peste Corbi.

Faptul politic este consumat, aşa că să ne rezumăm la vacanţa de după sărbători a primarului, care se consumă în Brazilia, la invitaţia unor prieteni. Vineri, au apărut în mediul virtual „dovezi” ale trecerii lui Virgil Baciu şi a soţiei sale, Maria, prin Sao Paolo şi Rio de Janeiro, unde ce loc mai potrivit putea alege pentru a se poza, ca să-şi umple de ciudă cunoştinţele, decât statuia “Cristo Redentor”, “Cristos Mântuitorul”, de pe Muntele Corcovado?! Primarul a luat, la un moment dat, postura impozantei statui care străjuieşte metropola denumită, în traducere, „Râu de Ianuarie”, faimoasă pentru plajele sale, Copacabana şi Ipanema, dar şi pentru Carnavalul de la Rio, ţinut, de obicei, în luna februarie. Aşadar, sunt şanse să-l prindă, dacă Virgil Baciu îşi prelungeşte şederea în Brazilia.

b_400_250_16777215_10_images_2154_Clipboard05.jpgPrimarul de la Aninoasa leagă prietenii cu africanii

La început de an, primarul Benonie Ştefan, de la Aninoasa, şi-a adăugat cunoştinţe noi în lista de prieteni virtuali. Mai precis, primii şi singurii acceptaţi sunt doi africani, un el şi o ea, ea fiind de loc din Ghana, angajată la o misiune internaţională. El, care figurează în agenda de amici a preotului Fuscel, a lui Nelu Horobeanu şi Bebe Lămbescu, i-a mulţumit primarului de la Aninoasa că l-a adăugat la contactele personale. Ea, aşijderea, s-a arătat încântată că i-a acceptat cererea. Este posibil ca, astfel, organizatorul evenimentului de succes „Festivalul Bulzului de la Slănic” să fi deschis porţile localităţii unor invitaţi din afară, pentru o bătălie culinară între pastrama musceleană şi banana verde prăjită. 

The most visited gambling websites in The UK