Menu
TRAFIC

Nepoata patriarhului este oficial divorţată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2331

b_400_250_16777215_10_images_2137_Clipboard08.jpgPatru ani a durat mariajul dintre nepoata patriarhului, Stela Maria Ispas, de 37 de ani, şi un tânăr din Godeni, Costel Ispas, de 24 de ani, oficiată cu fast în anul 2012. Cei doi, care au şi o fiică, au fost năşiţi de prinţul Paul şi prinţesa Lia, iar invitaţii care au participat la nuntă au fost de seamă, majoritatea fiind membri ai Fundaţiei „Omenia”, condusă de musceleanca Minodora Ilie. Singurii câmpulungeni care au asistat la eveniment au fost Remus Lăcătuşu şi soţia sa, Alina. Împreună cu cununia religioasă, la Biserica din Coteşti, Stela şi Costel Ispas şi-au boteza şi fetiţa.

De-a lungul timpului, s-a scris că Stela Maria Ispas (Vişan Ciobotea, înainte de căsătorie) ar fi fiica secretă a Patriarhului Daniel. Dar acest lucru a fost dezminţit de Minodora Ilie, în mai multe rânduri, chiar şi cu ocazia căsătoriei civile, afirmând că, datorită asemănării fizice dintre cei doi, lumea susţine că sunt tată şi fiică.

Deşi părea una liniştită, căsnicia dintre Stela Maria şi Cornel Ispas a fost una furtunoasă, tânăra fiind bătută de soţul său. După un astfel de episod, în iulie 2014, Stela Ispas a fost internată la Spitalul Câmpulung cu multiple traumatisme prin agresiune. Pentru că nu dădea semne de însănătoşire, a fost transferată la Spitalul Judeţean, unde a fost tratată la Secţia de Neurochirurgie.

După evenimentul neplăcut de acum doi ani, Stela Ispas a formulat la Judecătoria Câmpulung o cerere pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului agresiv, Cornel Ispas, dar i-a fost respinsă ca neîntemeiată, fiind pusă să-i plătească bărbatului onorariul avocatului, plus cheltuieli de judecată. Se pare că certurile şi scandalurile nu au încetat, femeia hotărându-se să le pună capăt prin intentarea procesului de divorţ, care a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung pe 28 iunie 2016.

Marţi, pe 15 noiembrie 2016, încă de la primul termen, completul Judecătoriei Câmpulung a admis cererea femeii şi a dispus desfacerea căsătoriei, înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Godeni, sub numărul 1, din data de 5 mai 2012, prin acordul soţilor. 

Judecătorul a încuviinţat ca reclamanta, Stela Maria Ispas, să revină la numele avut anterior, de Vişan Ciobotea Stela Maria, iar fiica celor doi, D.A.F. Ispas, în vârstă de patru ani şi şapte luni, să fie îngrijită de mamă, la domiciliul ei. Retroactiv, din 28 iunie 2016 şi până când fetiţa va împlini vârsta de 18 ani, tatăl, Costel Ispas, trebuie să-i plătească o pensie de întreţinere de 1% din venitul minim pe economie. 

The most visited gambling websites in The UK