Menu
TRAFIC

Deşi s-a vehiculat din vară, acum este oficial, Primarul Bogdan Proca a cerut divorţul de soţia sa, Graţiela

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2561

b_400_250_16777215_10_images_2137_Clipboard04.jpgDupă ce a anunţat pe Facebook că-şi închide contul de socializare, susţinând că pagina i-a fost folosită de alte persoane, primarul de la Berevoeşti, Bogdan Florin Proca, şi-a depus la Judecătoria Câmpulung şi cererea de desfacere a căsătoriei de soţia sa, Vasilica Graţiela Proca. Actele au fost înregistrate la instanţă miercuri, 16 noiembrie, nefiind fixat încă un termen pentru prima înfăţişare.

Zvonuri că soţii Proca ar divorţa au apărut imediat după ce a izbucnit scandalul de la Gămăceşti, unde au fost găsite zeci de persoane sechestrate de ţiganii din comunitate. Printre vinovaţi, opinia publică l-a scos şi pe primar, care a negat că ar fi cunoscut ororile care se petreceau în localitatea administrată de el. 

Presa judeţeană a consemnat încă din iulie că despărţirea Graţielei de Bogdan Proca e iminentă, chiar că păstrăvăria deţinută de soţie i-ar reveni exclusiv ei, după pecetluirea divorţului. A fost adusă vorba despre Păstrăvăria „Cascada Râuşor”, al cărui manager este chiar soţia primarului, Graţiela Proca, după ce în presa judeţeană şi naţională s-au vehiculat informaţii potrivit cărora câţiva dintre sclavii de la Gămăceşti ar fi lucrat acolo, însă primarul Bogdan Proca a negat acest lucru.

The most visited gambling websites in The UK