Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bătut de nevastă la cafenea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 845

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgUn bărbat obişnuit cu ieşirile prin lume şi cu o viaţă mai de huzur a fost pus într-o situaţie mai mult decât jenantă în faţa mai multor necunoscuţi. Aflat în timpul programului de lucru, omul şi-a luat „cunoştinţă” de sex feminin şi a plecat să bea o cafea şi să stea de vorbă mai pe îndelete cu aceasta într-un loc mai retras. Coincidenţa a făcut ca soţia domnului să treacă întâmplător prin faţa barului în care se aflau cei doi şi să vadă maşina, lucru ce a stârnit curiozitatea femeii. Intrând în local şi văzându-şi bărbatul la masă cu o femeie foarte, foarte tânără, nu s-a mai gândit la cei din jur şi a sărit la soţul infidel. După ploaia de înjurături, de palme şi picioare, soţia încornorată a plecat luându-i bărbatului şi maşina. Asta a fost numai ceea ce s-a întâmplat în public, căci ce l-o fi aşteptat pe domn acasă nu ştie nimeni! Oricum, omul s-a ales cu mai multe vânătăi şi cu statut de pieton pentru o perioadă nedeterminată.

Varianta de Muscel pentru Romeo şi Julieta

Într-o foarte cunoscută familie a început să-şi bage, de ceva vreme, dracul coada. Ea, o femeie la locul ei, el, un domn care-şi vede de treaba lui. Toate bune şi frumoase, până în momentul în care alături de apartamentul dumnealor s-a mutat o tânără cu chirie. Acest lucru s-a întâmplat pe la finele anului trecut, dar abia acum au început să apară discuţiile. Domnul a început să-şi viziteze mai tânăra vecină atunci când soţia nu-i este acasă. Întâmplător a fost văzut de vecini, escaladând balconul. Balcoanele dintre apartamente fiind lipite. Faptul în sine s-a întâmplat la o oră de vârf, atunci când foarte multă lume se întoarce de la serviciu. Aşadar, martori au fost destui, iar la prima vedere explicaţia era: că omul şi-a uitat cheia şi a apelat la vecini pentru a putea intra pe fereastră. Discuţiile dintre cei doi soţi au început să fie aprinse, dar din ceea ce se aude domnul îşi vede în continuare de treabă. Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK