Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prima zi din an în întuneric

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 167

Din prima zi a anului, într-un bloc de locuinţe sociale a izbucnit un întreg scandal. Un vecin mai afumat, cu aere de mare şef, a dorit să-şi arate autoritatea în faţa vecinilor săi şi a recurs la un gest care a stârnit un scandal monstruos. Ca după o noapte de nesomn în care toată lumea s-a distrat, pe la ora 10.00 dimineaţa, pe scara blocului era linişte de mormânt. Numai omul cu pretenţii bântuia de la etaj la etaj pentru a scoate buşoanele de la panourile electrice. Motivul: consumul de curent electric în exces, deoarece, în marea lor majoritate, locatarii scării cu pricina au improvizaţii la curent, iar reţeaua risca să ia foc. Pe la orele amiezii, a început marele tărăboi, atunci când lumea a început să se trezească şi să constate că nu-şi pot încălzi sarmalele sau locuinţe. Cert este că toţi locatarii scării au început anul în întuneric.

Revelion solo

Un june al Muscelului a petrecut noaptea de Revelion singur, singurel. Tânăr, curtat neîncetat de prieteni, şi-a făcut planuri mari pentru marea noapte dintre ani. S-a pregătit intens cu tot soiul de mâncăruri şi băuturi, a făcut zeci de invitaţii şi a aşteptat. În seara Anului Nou îi aştepta liniştit pe cei care îşi anunţaseră prezenţa, dar nimeni nu mai apărea. Aproape de ora 23, când se mai putea umbla pe străzi, era sătul de butonat telefonul, neştiind ce se întâmplă, aşa că s-a pus omul pe băut până ce l-a luat somnul. Dis de dimineaţă, a reînceput butonarea telefonului pentru a vedea ce s-a întâmplat de nu au apărut invitaţii. A aflat care a fost cauza: îşi supărase unul dintre amici destul de rău, iar acesta a invitat toţi prietenii comuni la petrecerea anului în cu totul alt loc. Musceleanul de pe bulevard

 

The most visited gambling websites in The UK