Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Aventuri cu maxi-taxi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 160

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgMai este puţin timp până la căderea primei zăpezi şi la formarea poleiului pe străzi. Dacă acum, când drumurile sunt curate, au probleme cu „mersul” unele autovehicule de transport persoane în regim de maxi-taxi....

Într-o dimineaţă de la sfârşit de săptămână, un maxi-taxi plin de călători urca panta Gruiului cu dificultate. Ajuns undeva aproape de ultima staţie, fiind un maxi-taxi către o comună limitrofă a Câmpulungului, autovehiculul a rămas fără frâne. Atunci a început panica. Nişte dudui mai colorate au început să ţipe şi să tragă de uşă, în timp ce maşina rula cu viteză destul de mare. 

În cele din urmă, a urmat oprirea într-un şanţ de pe marginea drumului. Undeva mai în faţă era chiar staţia plină de oameni care aşteptau să meargă la oraş. Toţi aceia care au văzut întreaga scenă au pornit pe jos, spre unde aveau treburi, îngroziţi de ceea ce au putut vedea cu ochii lor. Nu numai un maxi-taxi fără frâne şi în şanţ, dar şi un şofer destul de nesigur, care ce nu mai ştia ce să facă în acele momente.

A doua zi de la incident, acelaşi maxi-taxi, cu acelaşi şofer, parcurgea aceeaşi rută!

 Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK