Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Versata de oraş, retrasă la ţară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 532

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgO simandicoasă care, din fragedă pruncie, a luat viaţa în piept şi, dintr-o fetiţă cuminte, a ajuns extrem de populară, a fost lovită de un noroc extraordinar. După un mare eşec, după o mare dragoste, femeia a încercat să se consoleze în braţele cui s-a arătat interesat de farmecele ei, însă toate au fost pentru ea doar aventuri trecătoare. Având nevoie de bani, dama a alergat în stânga şi-n dreapta, până a dat de un cetăţean docil, cu funcţie şi avere, angajat într-o instituţie importantă dintr-o comună musceleană. Atât i-a trebuit oportunistei, să-l afle pe individ că este singur cuc şi că nici prea mare experienţă de viaţă nu prea are, că s-a lipit de el mai ceva ca timbrul de scrisoare. 

Zi de zi, îl vizitează şi înnoptează la el, trăind momente de tandreţe pasională. Amorezatul este tare încântat de partenera, care a ajuns la el, la ţară de la oraş, şi care îl face atât de fericit. Nu prea mai contează pentru el faptul că buzunarele i s-a cam golit şi că este nevoie să-i satisfacă jumătăţii toate poftele, căci plăcerea este deplină. Versata de la oraş, care a ajuns într-o văgăună de comună, este privită de îndoială de cunoscuţii insului topit după ea, căci ei nu-i cunosc trecutul. Nu au nici cea mai vagă idee ce-i poate pielea iubăreţei care-şi rupe tocurile prin pietroaiele şi noroaiele din acel colţ de lume, însă tot efortul merită. Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK