Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fata mamei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1014

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_gura-targului.jpgÎntr-o firmă din orașul nostru, este în probă de lucru, de scurt timp, o domnișoară de vreo douăzeci de anișori, care a prins un post bun pe perioada verii. Școala înaltă pe care o frecventează când are timp nu o împiedică să muncească pentru a câștiga bani de buzunar. Până a ajunge într-una din firmele bune din oraș, a umblat o vreme cu CV-ul din poartă în poartă, însă lipsa calităților intelectuale nu i-a adus ceva profitabil.                                                 

Așa că a apelat la ajutorul mamei sale, o doamnă respectabilă și bine pregătită, a cărei carieră a ajutat-o să câștige respectul tuturor. Doamna a luat agenda bogată cu nume de patroni, care au un ”bisnis” de succes în oraș, și a pus mâna pe telefon. Cei mai mulți i-au făcut promisiuni solemne că îi vor angaja odrasla, dar... nimic concret. Ajunsă la un patronaș cu vino încoace la femei, care a avut o datorie mai veche la doamna noastră, acesta nu a putut s-o refuze, deși nu avea nici un post disponibil. A scrâșnit omul din dinți, căci un angajat mai mult înseamnă un salariu în plus.                    

După calcule îndelungi, omul a găsit modalitatea de a-i oferi de lucru, ca să n-o supere pe doamna prețioasă, care îl ajutase în trecut, dar și ca să nu cheltuiască prea mult. Venirea fetei în firmă a însemnat plecarea unei angajate cu experiență, căci prea mulți la un loc nu-și aveau rostul.

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK