Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sprint cu cornuta după el

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 837

 

Clipe de coşmar pentru un bărbat din Rucăr, care a văzut moartea cu ochii, după ce a fost împuns de o vacă şi aruncat apoi într-o râpă. A ajuns în stare gravă la spitalul local, fiind ulterior transferat la Bucureşti. Gheorghe este văcar de meserie şi, până la vârsta de 49 de ani, nu a avut de suferit de pe urma acestei ocupaţii. Acum, însă, în timp ce se afla cu vitele la păscut, a fost la un pas de moarte, totul trăgându-i-se de la o vacă agitată. Omul s-a aflat, la un moment dat, în apropierea ei şi a încercat să o lovească dând cu un băţ, încercând astfel să o determine să urmeze turma către locul de adăpat. Mare greşeală a făcut, pentru că animalul s-a repezit direct spre el, l-a luat în coarne şi l-a aruncat direct într-o râpă din apropiere. Spre norocul lui, toată scena a fost văzută de un coleg de-al lui, care i-a sărit în ajutor. 

L-a scos cu chiu, cu vai din râpă şi a sunat după o ambulanţă, iar Gheorghe a ajuns la spital. Aici a fost diagnosticat cu multiple traumatisme craniene şi fracturi costale, primind îngrijiri medicale de urgenţă. Ulterior, a fost supus unui examen radiologic, din care a reieşit că un plămân îi era perforat. A fost transferat la secţia ATI, pentru a fi atent monitorizat, însă, după câteva ore, starea lui de sănătate s-a deteriorat brusc, tensiunea ajungând la un nivel destul de scăzut, fapt care i-ar fi pus viaţa în pericol. Medicul de gardă a făcut toate demersurile ca pacientul să fie transferat la un spital din Bucureşti, cerând sprijinul unui elicopter SMURD. N-a fost posibil acest lucru şi, în cele din urmă, Gheorghe a ajuns cu o altă ambulanţă la Floreasca. Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK