Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Maxi de Pitești - Câmpulung, o provocare

  • Written by Musceleanul de pe bulevard
  • Hits: 2145

 

Dacă vreți să trăiți senzaţii extreme şi să aveţi parte de adrenalină, vă costă doar 10 lei. Unde? În maxi-taxi de Câmpulung - Piteşti. Este nevoie doar de o zi liberă pentru a merge cu acest mijloc de transport în comun, mai exact un drum de o oră şi zece - cincisprezece minute, pentru ca să vă daţi seama că acest mijloc de transport este unul special. 

O zi obişnuită... afară-i cald, te urci în maxi. Plăteşti bilet până la Piteşti. Te aşezi pe scaun, însă la nici două minute se desprinde din locul în care era amplasat... în jurul tău sunt doar rromi care vorbesc tare, scuipă pe jos, iar şoferul nici nu este atent, pentru că vorbeşte la telefon cu colegii săi şi îşi spun: "vezi că ai unul de luat de la Mihăeşti, unul de la Rădeşti...", de parcă ceilalţi nu văd... ciudat mod... apoi, distinsul nostru şofer nu face decât, mai bine de jumătate de drum, să fumeze ţigară după ţigară, cu geamul deschis, în timp ce clima era pornită, încercând să se facă puţină căldură în maxi, iar problema nu este aceasta, ci curentul care se face până în spate. 

Revenind la adrenalină, aceasta vine odată cu frânele spectaculoase puse de şofer sau de curbele în care acesta intră cu viteză, iar primul sentiment pe care îl ai este că te răstorni. Ieşit din aceste două traume, frânele şi curbele, vei încerca să te ridici de pe scaun ca să te pregăteşti să cobori. Atunci vei sesiza că nu te poţi ţine nici de bară, nici de scaunul din faţă, deoarece cad pe tine. 

Chiar dacă este un transport în comun foarte necesar, maxi taxi de Piteşti arată ca în antichitate, însă nici aşa nu se poate face comparaţie, deoarece acestea de acum sunt mult mai mizerabile. Şi asta nu este din vina şoferilor, ci din vina patronilor care nu iau nicio măsură să schimbe scaunele, că, până la urmă, de ei ţine toată asta, nu de şoferi, însă patronii - cămătari cu acte-n regulă, nu mai ţin cont că un mijloc de transport trebuie să fie şi modernizat. Cum spuneam... într-o singură oră şi câteva minute, puteţi avea parte de experienţe nebănuite, cu privire la drum, la ceilalţi pasageri sau la simplu mod de a te întreba în ce fel vei ajunge la destinaţie.

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK