Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un Revelion interesant...

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1040

 

A trecut, într-adevăr, Revelionul, însă știm cu toții vorba: nimic nu trece fără să lase urme... așa s-a întâmplat și cu fabuloasa petrecere de Anul Nou. În Câmpulung, a existat un local care a întrecut orice măsură, asta deoarece oamenii se așteptau la ceva tradițional, însă meniul parcă era rupt din filmele mexicane, iar muzica mai rău i-a adormit pe invitați. 

Supărat că a dat peste 300 de lei ca să chefuiască în seara de Anul Nou, un invitat, venit dintr-o comună învecinată, a plecat acasă, spunându-i soţiei că se întoarce repede. Trec 30 de minute, trec 40 şi bărbatul nu mai apare. Femeia, văzându-se singură, l-a sunat, însă acesta nu i-a răspuns. De nervi, a rămas în faţa localului, şi-a aprins o ţigară şi a aşteptat. După puţin timp, apare şi bărbatul, care parchează maşina şi imediat lasă geamul în jos, urlând cât l-a ţinut gura: "Hai, fă, să mă ajuţi! Am adus câte un platou cu mâncarea noastră". Femeia, nefiind ruşinată, nu a încercat să îl oprească, ba din contră. A luat câte un platou în mână şi a intrat înapoi în sala în care se ţinea spectacolul. Şi-au pus sarmale pe farfurie, salată de boeuf, câţiva mici şi cârnăciori reci, dar şi câte o bucată de pastramă. Când a venit ospătarul să strângă farfuriile pentru a aduce următorul fel de mâncare, a observat că pe masă era altă mâncare faţă de ce servise el toată seara şi i-a întrebat frumos pe cei doi: „Nu vă place mâncarea noastră?".

Răspunsul i-a fost dat de bărbat: "Dacă eram la ăia din telenovele, poate îmi plăcea mâncarea, dar sunt român şi în noaptea de Revelion vreau să mănânc ca la români! Ţi-am plătit mâncare ta, dar în farfurie vreau să o am pe a mea de acasă!" Văzând că nu are ce să-i mai spună, ospătarul s-a lăsat păgubaş... 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK