Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Geme Câmpulungul de hoţi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 760

 

Ne-am obişnuit să fim lăudăroşi atunci când vine vorba de realizările noastre, inclusiv la Câmpulung, în toate zonele populate, dar şi în mijloacele de transport. De curând, un muscelean, beat bine, care circula cu un mijloc de transport în comun, a reuşit să oripileze mai mulţi oameni, care, din nefericire, au avut ghinionul să se afle în aceeaşi maşină. 

În timp ce şoferul conducea, individul nostru dubios, menţionăm din nou, beat bine de tot, a început să-i povestească cu voce tare de unde vine, ce a reuşit să facă vara asta şi unde se duce. Individul nu a povestit decât importanţa unui jaf bun, că în puşcărie se trăieşte bine, cum se băteau şi care era traiul acolo. "Mă, domn’ şofer... îţi spun că la Colibaşi este nimic faţă de ce este la Târgu Jiu. 

Acolo vine şi nevasta, am program de vizită, am mâncare mai bună... şi... ehe... mi-am făcut o casă mare din spargerea din vara asta. Nu au ce să îmi facă, nu e pe numele meu. Şi mă închide, ies iar... nu mă gândesc la ziua de mâine, că dau azi şi în stânga, şi în dreapta, că şi la puşcărie l-am bătut pe unul de a răbufnit sângele"... aceasta era doar o simplă discuţie din cele zece minute de dialog, între şofer şi individ. 

La coborârea din autobuz, toată lumea a ieşit cu teamă, pe lângă individ, mai ales că era singur şi era târziu, cu gândul să nu fie urmăriţi sau jefuiţi. La Câmpulung, până şi mijlocul de transport în comun este o mare problemă, de la şofer şi până la călători. 

 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK