Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cumpărături la market, pe jumătate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1181

 

Un cunoscut market din Câmpulung, la care cozile sunt infernale, a reuşit să devină ocolit de 10% dintre cumpărători din cauza cutiilor de marfă pe jumătate goale. Toate acestea se întâmplă din cauza cumpărătorilor nesimţiţi, care deschid cutii de vopsea, de plicuri cu ceară, mini săpunuri şi oricare alte ingrediente ce se află în cutii care pot fi desfăcute, sustrag o parte dintre obiecte şi lasă cutiile aproape goale, dar sigilate aproximativ la fel. 

De curând, un muscelean a povestit, în „buricul târgului”, cum s-a dus la acest market şi a cumpărat o cutie de ceară pentru faţă, alături de foarte multe alte produse. La casă, angajata nu a mai verificat cutia, aşa cum avea obligaţia, în ideea că părea sigilată. A trecut toate produsele pe bandă, le-a scanat şi i le-a dat musceleanului să le pună în coş. Ajuns acasă, acesta a deschis cutia şi a văzut că din 20 de plicuri, care trebuiau să fie înăuntru, mai erau doar două şi nici măcar cu ceară, ci cu şerveţele de şters ceara. 

Povestind şi altor prieteni, a mai aflat că sunt mulţi oameni zilnic păcăliţi la acest market, ori cu alte preţuri pe bon faţă de cele de la raft, ori cu produse pe jumătate în cutii. Des se întâmplă să găseşti la casele de marcat un cumpărător nemulţumit de aceste situaţii, care încearcă să rezolve problema. Vina aparţine atât angajaţilor marketului, care nu verifică aceste cutii, cât şi hoţilor. Ne vor mai trebui cel puţin două-trei Centenare ca să ne cizelăm la Câmpulung şi să nu mai mergem la market, să facem cumpărături plătite integral, dar pe jumătate furate. Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK