Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu şatra la bloc

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 625

De când nu se mai vând terenuri şi case lângă podurile din oraş, cu ieşire la râu, dar şi din „buricul târgului”, ursarii au acceptat să locuiască şi la bloc. Dar nu în orice condiţii! Apartamentul trebuie să fie musai la parter, cu un teren generos în faţă, unde să poată fi amenajată o sufragerie de vară, iar cea mai importantă dorinţă a lor este ca cel puţin pe aceeaşi scară să nu locuiască nicio familie de etnie. Adică ei să nu aibă „concurenţă” în zonă. Ursarii s-au instalat la parterul blocurilor din centru, de lângă Piaţa Centrală, inclusiv dintr-o garsonieră ies zilnic o droaie de puradei, care se opresc direct la terasele din zonă şi cerşesc. Inclusiv la saloanele de înfrumuseţare cer ajutor, unde, după ce au primit cinci zile câţiva lei, de milă, iar în a şasea nu li se dă nimic, mucioşii ies înjurând şi distrugând tot ce întâlnesc în cale, inclusiv răstoarnă scrumierele din locurile de fumat amenajate pentru angajate şi cliente. Şi nu le poate face nimeni nimic de frică, pentru că, la câţiva metri, îi însoţesc pe ţânci câte doi umflaţi, tatuaţi. 

După ce au epuizat ofertele din centru, s-au mutat în Vişoi. Aici, scot pături în faţa blocului pe care stau până noaptea târziu, bombăne pe ţigăneşte şi mănâncă seminţe, că deh, nu trebuie să se trezească dimineaţa să meargă la serviciu! Şi-au spart pereţii apartamentelor şi ies direct pe spaţiul verde, să nu mai ocolească pe scară, să folosească interfonul, la a cărui instalare nici măcar nu au participat financiar. Se extind aşa de repede prin cartierele oraşului şi din cauză că se perpetuează la fel, extrem repede. O nepoată a unui lider, care s-a prăpădit în toamna anului trecut, a fost vândută, pe la 13 ani, unui clan din Vâlcea, iar, cu banii pe care i-au luat neamurile pe biata copilă, vor să mai achiziţioneze o proprietate. Au găsit repede locaţia, un proprietar, nou mutat, la Rotunda, e nemulţumit de apartamentul de la parter, care cică ar avea igrasie şi vrea să scape repede de el. Au rămas muţi vecinii când au văzut baraitanii inspectând blocul, făcându-şi planul cum să amenajeze spaţiul verde din faţa balconului, unul uriaş, mai puţin interesându-i interiorul.

 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK