Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cu cât mai diferiţi, cu atât mai „speciali”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 756

 

Aşa cum bine ştim, în Anul Centenarului, în judeţul Argeş este tot mai viral proiectul „Flacăra Centenarului”. Aproape în fiecare comună a ajuns această „lumină politică”, premergătoare unei campanii electorale, de fapt. Există, mai nou, un caz excepţional al acestui proiect: la Câmpulung, „flacăra” nu vine doar o singură dată, ci chiar de două ori. Intenţia de a aduce Flacăra Centenarului de Zilele Municipiului a condus printre musceleni la ideea: o aduc acum să o vadă mai mulţi, însă momentul istoric în care trebuia să ajungă este, de fapt, în luna octombrie. Staţi liniştiţi… se spune că ar ajunge şi atunci. Dacă este nevoie, poate o mai aduc şi prin decembrie aleşii de la judeţ. 

Interesant este că mulţi dintre câmpulungeni, de la aflarea veştii, parcă şi-l imaginează deja pe edilul şef cu o torţă în mână printre tarabele cu mici, bere, plăcinte şi haine pe Bulevard, spunând în gura mare: „Cine vrea foc, cine vrea flacăra?”.

Şi cum nu era de ajuns această alambicare a proiectului, în mod normal, în ziua în care Flacăra Centenarului este aprinsă într-o zonă, se comemorează şi eroii locului. Ba mai mult, rudele de gradul I ale eroilor primesc o diplomă de Centenar, în memoria celor care s-au jertfit pentru ca noi astăzi să plimbăm o flacără, cică, în cinstea lor, doar că listele cu rudele care ar trebui să primească nici nu au fost făcute până acum, deşi mai sunt doar două săptămâni până la eveniment. Probabil, oricine vine să ceară o diplomă de Centenar şi spune că a avut bunicul sau străbunicul în Primul Război Mondial, o va primi, după standardele aleşilor locali şi judeţeni. Asta este dovada că această flacără nu este făcută din suflet pentru istorie, ci doar pentru a „lumina politic” viitorii votanţi la campaniile electorale următoare.

 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK