Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dacă nu e primarul, nici muncitorii nu sunt

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 545

Prin orăşelul nostru puţin probabil să nu fie cunoscut proverbul „Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă!”. Cunoaştem cu toţii situaţia lucrărilor care au demarat în Piaţa Jurământului. Doar că, în mod normal, ar trebui să dureze şase luni de zile, însă, după modul în care lucrează angajaţii firmei care se ocupă de lucrare, mai mult ca sigur, o să-i apuce Crăciunul. Câţiva dintre ei nu au nicio ruşine. Stau zi de zi numai la cafele şi ţigări, pe bordurile proaspăt puse de ei. Şi ce borduri! Cinci bucăţi puse pe zi… Dacă şi acelea! 

De curând, un muscelean care lucrează în zonă ne povestea cum aceşti oameni au pus doar 5 metri de bordură, de dimineaţa până seara la şase. Era de înţeles, dacă unii stăteau la umbră, pe telefon, alţi trei, la bere, la terasa din piaţă, şi încă vreo doi la ţigară. Nu ar spune nimeni să nu faci pauză când munceşti pe căldură infernală… dar pauzele nu sunt de ore întregi la rând. Cel mai amuzant este că au observat şi oamenii din zonă că, atunci când merge primarul Ţâroiu să verifice stadiul lucrărilor, viceprimarul Blidaru sau alte autorităţi competente, sar ca arşi şi iau lopata, se urcă la volanul utilajelor, aleargă din stânga în dreapta şi lucrează cu o rapiditate mai ceva ca japonezii la autostrăzi. Lucrul acesta se întâmplă absolut în fiecare zi. Deci, primarul şi gaşca de competenţă sunt numai buni pe post de paznici, că doar asta s-ar putea face pentru ca lucrările să se finalizeze în termen. 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK